IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Избраха Mazda Vision Coupe за най-добър прототип в Женева

"Японецът" с втора награда, след тази на парижкия автомобилен салон

Избраха Mazda Vision Coupe за най-добър прототип в Женева

Mazda Vision Coupe бе избран за най-добър прототип на автосалона в Женева. Това стана по време на специалното събитие Car Design Night. Дебютът на японския концептуален автомобил се състоя още миналия декември на салона в Токио.

Избраха Mazda Vision Coupe за най-добър прототип в Женева

Журито в конкурса бе съставено от 18 души, сред които главните дизайнери на най-големите автомобилни производители. За Mazda Vision Coupe това е втората награда, след като на парижкия автомобилен салон в януари автомобилът бе обявен за най-красив прототип на 2017 г.

Избраха Mazda Vision Coupe за най-добър прототип в Женева

Купето с четири врати има 21-инчови джанти, а за оформлението на салона са използвани дърво и кожа. На горната част на централната конзола е разположен голям дисплей. Представителите на японската компания не разкриха техническите характеристики на прототипа.

Снимки: Mazda

Тагове: mazda vision coupe
0 от 500
  • #8
    14 rate up comment 0 rate down comment
    112 ( преди 6 години )
    Мазда имат наистина красиви автомобили. Като притежател на такъв мога да кажа че е безпроблемен. В сервиз освен за смяна на консумативи не съм стъпвал.
  • #7
    4 rate up comment 16 rate down comment
    А бе .. ( преди 6 години )
    на екстериор/прототип го докарват, ама под капака все малолитражна ширпотреба.
  • #6
    21 rate up comment 0 rate down comment
    Последните дизайни ( преди 6 години )
    на Лексъс и Тойота са твърде агресивно ръбати. Като че ли са правени от 15-годишни ученици. Инфинити е с по-сдържан дизайн.Мазда имат стил.
  • #5
    16 rate up comment 3 rate down comment
    Браво на Мазда! ( преди 6 години )
    Това наистина е страхотен дизайн. Немците и другите "лидери" ряпа да ядат както се казва.Друг е въпроса дали този дизай ще влезе в серийно производство.
  • #4
    7 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    по-добър дизайн от инфинити и лексус ли?
  • #3
    35 rate up comment 2 rate down comment
    zoom in ( преди 6 години )
    Тва че били в дъното не го разбрах?!? Точно когато се стигне до реално производство, при Мазда колата която излиза от завода е почти 1 към 1 с концептите им. И да - имат най-добрия дизайн от всички японски марки... и то от доста време.
  • #2
    44 rate up comment 0 rate down comment
    9! ( преди 6 години )
    Не съм съгласен.Мазда имат невероятни модели,с красив екстериор още от едно време.За времето си мх5,рх7,рх8 изглеждаха супер,да не говорим,че все още се заглеждат хората по тях когато ги видят.От по-широко разпространените модели мазда6 я намирам също за прекрасна.Мазда специално в дизайна са доста добре,не са толкова екстравагантни примерно като някои други японски и широката публика ги приема,да не говорим че и чисто интериорно са доста приятно подредени и с добри материали.
  • #1
    7 rate up comment 45 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Прототипи всеки го бива да прави, но като се стигне до реални коли, Мазда са някъде в дъното на класацията.