IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите коли на старо до 20 000 долара (ВИДЕО)

В класацията на Consumer Reports влизат автомобили, произведени през периода 2008-2017 г.

Най-добрите коли на старо до 20 000 долара (ВИДЕО)

Американското издание Consumer Reports публикува класация за най-добрите автомобили втора употреба, чиято максимална цена е 20 000 долара. В нея са попаднали машини, произведени през периоза 2008-2017 г. Идеята на тази класация е да покаже на клиените, че не е нужно да харчат големи суми, за да придобият надежден автомобил.

Компактни модели

Най-добрите коли на старо до 20 000 долара (ВИДЕО)

В тази група доминират модели, внесени от чужбина в САЩ. Високи оценки получават Honda Fit (на снимката), KIA Soul и Mazda3. Като „добри предложения” се оценяват също Scion xB, Toyota Corolla и Toyota Prius. Единственият автомобил американско производство в тази група е Pontiac Vibe, който всъщност представлява модифицирана версия на Toyota Matrix.

Средноразмерни модели


Най-добрите коли на старо до 20 000 долара (ВИДЕО)

Клиентите, търсещи седан със средни размери, имат няколко варианта на разположение според експертите на Consumer Reports. Най-добрите от тях са Honda Accord (на снимката) и Mazda6, а сред най-привлекателните оферти попадат още два модела на Toyota - Avalon и Camry.

Луксозни модели

Най-добрите коли на старо до 20 000 долара (ВИДЕО)

За тези, които са се насочили към луксозен и динамичен автомобили на цена до 20 000 долара, се препоръчва да обърнат внимание на Acura TL и TSX, Infiniti G и Infiniti M. Като добри предложения се оценяват Lexus CT, ES, GS и LS, а също така и Mercedes E-Class (2010-2011, на снимката).

Комбита и спортни коли

Най-добрите коли на старо до 20 000 долара (ВИДЕО)

Начело на класацията в класа на комбитата и спортните коли Consumer Reports поставя моделит на Subaru, Scion и Toyota. Става дума за 4 автомобила - Subaru BRZ (на снимката), Scion FR-S, Toyota Prius V и Toyota Venza.

Кросоувъри и всъдеходи

Най-добрите коли на старо до 20 000 долара (ВИДЕО)

Според данните на американското издание най-добрите предложения при SUV-моделите на цена до 20 000 долара са Acura RDX, Honda CR-V (на снимката), Lexus RX и Mazda CX-5. Освен тях се препоръчват и няколко автомобила на Toyota – 4Runner, Highlander, RAV4 и Sequoia.

Пикапи и товарни автомобили

Най-добрите коли на старо до 20 000 долара (ВИДЕО)

По принцип на пазара на нови автомобили в САЩ този клас доминират представители на Ford и General Motors, но в класацията за коли втора ръка до 20 000 долара няма нито един модел на американските автомобилни гиганти. Най-добрият избор, по данни на Consumer Reports, са Honda Ridgeline и Toyota Tundra.



Снимки: Производителите

Тагове: consumer reports
0 от 500
  • #14
    11 rate up comment 4 rate down comment
    Доктора ( преди 6 години )
    Нямам проблем с никоя марка,в момента притежавам бмв и нисан, проблем е ниската интелигентност на хората пишещи тук.Излиза копирана новина за американския пазар и хоп овцете в хор почват да плямпат, това ставало и това не ставало.Който кара такова бил такъв, който кара такова бил еди какъв си.Всеки е свободен да кара каквото му е по възможност и предпочитания,само не ми давайте за пример пропитите американци,като някакъв критерии.Хонда е добра кола за цената си,но не заради това че се кара там.
  • #13
    12 rate up comment 7 rate down comment
    д-р Злобюл ( преди 6 години )
    до Доктора:Имате много завишени нива на злоба и горделивост. Става опасно за вас, колега.Като цяло не разбирам защо толкова настървено се нахвърляте върху Хонда. Какъв толкова е проблемът с тази марка? Ами да, много са разпространени извън Европа, поне средно качествени са, не са особено скъпи и се карат масово от средната класа. Немската премиум тройка (по мое мнение Ауди е леко назад), разбира се, предлага висока класа на висока цена, защо ги намесвате тука? Много комплекси ви тресат...
  • #12
    9 rate up comment 10 rate down comment
    Доктора ( преди 6 години )
    Аз съм си добре със здравето,не мога да кажа същото за вашите наднормени американци на които се кланяте.И не визирам ширпотребата ФВ,а хората които работят и изкарват добре с престижни професии на запад:доктори,адвокати,мениджъри и прочие ,хора които знаят за какво работят се качват на някоя от големите три в индустрията,и се радват на имиджа и лукса които притежават.кланяйте им се още на краварите,и се радвайте че най-прогнилото общество кара хонда и тойота,както и вие ама с 20 години по-стара.
  • #11
    13 rate up comment 7 rate down comment
    Даскала с шамарите ( преди 6 години )
    Не знам за янките, но голяма част от хората пишещи тук имат явен проблем да разберат съдържанието на елементарен текст. Ще трябва да им се сипе смелен фураж.Деца, да направим обобщение:В 5 от 6 категории като най-добро предложение фигурира модел на Хонда/Acura.Почвайте сега да броите с пръстчета и задължително с отворена уста.
  • #10
    11 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Докторе,Виждам, че си пациент с доста големи ментални проблуми!Хапчетата ли вече не ти действат? Сменяй ги с по-силни!Ако за теб лукс са Гоуф, Поло, Фиеста, Клио, то ти си неспасяем случай и никакви медикаменти няма да ти помогнат...
  • #9
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Хондаджия до колегат ( преди 6 години )
    Хубаво е да си фен на Хонда,но пък да не можеш да броиш е срамна работа и излагаш другите фенове на марката!По-добре си мълчи и не се излагай,че ни излагаш и нас останалите фенове!
  • #8
    14 rate up comment 16 rate down comment
    Доктора ( преди 6 години )
    Какво се палите не мога да разбера?Щатите и Европа са два коренно различни свята,който е бил може да потвърди.Там наистина преобладават Хонда и Тойота,заедно с луксозните им напъни.В Европа се залага повече на немските и френските.Различни култури и мирогледи просто.Там тъпчат по 15 бургера и тежат 120 кила,имат 3 ипотеки и карат ширпотреба.Тук хората знаят за какво работят и се доверяват на лукса и престижа.Няма да споменавам колко *** и ограничен народ са янките и колко лесно се манипулират.
  • #7
    5 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    никакви хунди,никакви мазди и подобни.нзм с глупости
  • #6
    9 rate up comment 10 rate down comment
    До НЕзнаещия хондю ( преди 6 години )
    Пак ще те попитам в коя точно категория видя да преобладава Хонда? Посочи я и започваме да броим! Точно ти си този, който гледа картинките и не чете. Точно на картинките преобладаващите коли са Хонда, но като започнеш да четеш разбираш, че не са преобладаващата марка в класацията. Дори в нито една категория не са преобладаваща марка. Ако не си съгласен с мен пак ти казвам да кажеш къде са повече Хондиде и почваме да броим.
  • #5
    12 rate up comment 5 rate down comment
    До незнаещия ( преди 6 години )
    Ами във всички без една. Чети, не гледай картинки като децата, освен ако не си де.