IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите коли на старо до 20 000 долара (ВИДЕО)

В класацията на Consumer Reports влизат автомобили, произведени през периода 2008-2017 г.

Най-добрите коли на старо до 20 000 долара (ВИДЕО)

Американското издание Consumer Reports публикува класация за най-добрите автомобили втора употреба, чиято максимална цена е 20 000 долара. В нея са попаднали машини, произведени през периоза 2008-2017 г. Идеята на тази класация е да покаже на клиените, че не е нужно да харчат големи суми, за да придобият надежден автомобил.

Компактни модели

Най-добрите коли на старо до 20 000 долара (ВИДЕО)

В тази група доминират модели, внесени от чужбина в САЩ. Високи оценки получават Honda Fit (на снимката), KIA Soul и Mazda3. Като „добри предложения” се оценяват също Scion xB, Toyota Corolla и Toyota Prius. Единственият автомобил американско производство в тази група е Pontiac Vibe, който всъщност представлява модифицирана версия на Toyota Matrix.

Средноразмерни модели


Най-добрите коли на старо до 20 000 долара (ВИДЕО)

Клиентите, търсещи седан със средни размери, имат няколко варианта на разположение според експертите на Consumer Reports. Най-добрите от тях са Honda Accord (на снимката) и Mazda6, а сред най-привлекателните оферти попадат още два модела на Toyota - Avalon и Camry.

Луксозни модели

Най-добрите коли на старо до 20 000 долара (ВИДЕО)

За тези, които са се насочили към луксозен и динамичен автомобили на цена до 20 000 долара, се препоръчва да обърнат внимание на Acura TL и TSX, Infiniti G и Infiniti M. Като добри предложения се оценяват Lexus CT, ES, GS и LS, а също така и Mercedes E-Class (2010-2011, на снимката).

Комбита и спортни коли

Най-добрите коли на старо до 20 000 долара (ВИДЕО)

Начело на класацията в класа на комбитата и спортните коли Consumer Reports поставя моделит на Subaru, Scion и Toyota. Става дума за 4 автомобила - Subaru BRZ (на снимката), Scion FR-S, Toyota Prius V и Toyota Venza.

Кросоувъри и всъдеходи

Най-добрите коли на старо до 20 000 долара (ВИДЕО)

Според данните на американското издание най-добрите предложения при SUV-моделите на цена до 20 000 долара са Acura RDX, Honda CR-V (на снимката), Lexus RX и Mazda CX-5. Освен тях се препоръчват и няколко автомобила на Toyota – 4Runner, Highlander, RAV4 и Sequoia.

Пикапи и товарни автомобили

Най-добрите коли на старо до 20 000 долара (ВИДЕО)

По принцип на пазара на нови автомобили в САЩ този клас доминират представители на Ford и General Motors, но в класацията за коли втора ръка до 20 000 долара няма нито един модел на американските автомобилни гиганти. Най-добрият избор, по данни на Consumer Reports, са Honda Ridgeline и Toyota Tundra.



Снимки: Производителите

Тагове: consumer reports
0 от 500
  • #24
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Добре, кога ще пуснете една статия, която не е за америка, русия, германия или англия, а за някой пазар, който е по-близо до нашия?
  • #23
    2 rate up comment 1 rate down comment
    комедиятааа!! ( преди 6 години )
    "..също така и Mercedes E-Class (2010-2011, на снимката)." - ами това е фейслифта с доста промени от 2014г!
  • #22
    2 rate up comment 6 rate down comment
    доДаскала с шамарите ( преди 6 години )
    А за малоумщината която си написал:В 5 от 6 категории като най-добро предложение фигурира модел на Хонда/Acura.Ще ти кажа, че дори не можеш да броиш до 6. Толкова си зле. Всичките категории са общо 6 на брой. ШЕСТ!!!В една от категориите Хонда аКура изобщо не фигурира да са споменати. В друга категория Хонда не е дадена на първо място.Колко останаха дечко?Казах ти да спреш да пишеш, защото излагаш хондаджиите.Всъщност толкова *** хондаджия не познавам. Ти да не си ВАГ-инала под прикритие
  • #21
    2 rate up comment 6 rate down comment
    доДаскала с шамарите ( преди 6 години )
    Мал0умен ли си или да?!Първо пишеш:Преобладават Хонда...а после пишешВ 5 от 6 категории като най-добро предложение фигурира модел на Хонда/Acura.Ти изобщо правиш ли разлика между преобладава и най-добро предложение?Явно даскалите навремето малко са те шамаросвали. Ама то да е нещо друго да ти го набие човек, но акъл не става!Пак ще те попитам в кой раздел преобладават Хондите? Почвай да броиш и да смяташ с пръти, както децата и кажи къде!
  • #20
    12 rate up comment 1 rate down comment
    сос бешамел ( преди 6 години )
    Докторе, ако чуеш мнението на един донякъде интелигентен човек, ето ти общата картинка. Автомобилите, които виждаш изброени - хонди, тойоти, мазди - предимно се купуват. Трите големи германски марки се карат на лизинг в рамките на гаранционния им срок. След това ги сменят, защото никой човек с пари не иска да плаща за извънгаранционни ремонти.
  • #19
    3 rate up comment 1 rate down comment
    doc ( преди 6 години )
    фалшив
  • #18
    5 rate up comment 2 rate down comment
    doc ( преди 6 години )
    До фалщивия колега 'доктор':Явно стериотипите ТИ идват в повече,но за едно съм съгласен за двата свята-Европа с Голфа ,Клиото и Фиестата и Щатите с Авалон,Лексъс, Кадилак и Аглока.Нер де Ямбол ,нер де Стамбул!Но да наричаш най-богатата нация с най-върховната медицина/докторите в света се преместват от изток на запад/ -простаци ме усъмни,че не си дори и фелдшер!
  • #17
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Авто ( преди 6 години )
    Абе какво ми гледате тия премиум марки в тия пътища с дупки бре.Не стига че по- голямата част нямат пари да подържат обикновена кола та камо ли премимум и после ми *** че нямат пари за гуми и гориво и винетката им била скъпа.
  • #16
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Практичните хора залагат на японските марки защо, ми защото за парите си получаваш много като кола, а и са здрави.Сега ако искаш да показваш статус с возилото си, нещо което е силно характерно за нашите ширини си вземаш немския премиум, обаче ако не е нов, както е в повечето случаи след това води до силно главоболие. Всеки сам си преценява.
  • #15
    3 rate up comment 8 rate down comment
    само един от 82% ( преди 6 години )
    може да си даде парите за подобни легени!За мен е по-интересен фактът,че пазара на родните им автомобили втора ръка е нищожен дори спрямо тези дараци на Хонда и Тойота. Представяте ли си за какъв *** става въпрос и на Форд,и на ГМ. За ФСА е доказано че са най-калпавите и като нови и като скраб.