IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Обновеният Mercedes-Benz C-Class получи сензорен волан

Седанът и комбито вече са оборудвани и с нови асистенти за безопасност

Обновеният Mercedes-Benz C-Class получи сензорен волан

Компанията Mercedes-Benz ще представи по време на автосалона във Франкфурт обновените седан и комби C-Class. Една от главните особености на автомобилите ще бъдат тъч-падовете на волана, които по-рано се появиха на E- и S-Class. Те са опция и се използват за управление на новата мултимедийна система и на цифровия приборен панел.

Обновеният Mercedes-Benz C-Class получи сензорен волан

Дизайнът на фейслифта на Mercedes-Benz C-Class е леко променен, като автомобилът е получил нови брони, както и преработена оптика. Седанът и комбито се предлагат с нови светодиодни главни светлини, като всеки от фаровете се състои от 84 отдели LED-елемента. Те се управляват индивидуално.

Обновеният Mercedes-Benz C-Class получи сензорен волан

В оборудването на модела са добавени нови електронни асистенти. Сред тях е система за поулавтономно управление, която позволява да се следи лентата на движение, както и да се спира в случай на нужда.

Обновеният Mercedes-Benz C-Class получи сензорен волан

Гамата двигатели на фейслифта на C-Class си остава същата. Заедно с обновените седан и комби в Женева германският производител ще покаже и версията с 4 врати AMG GT. Тази модификация ще се бори за клиенти с Porsche Panamera.

Снимки: Mercedes-Benz

Тагове: mercedes-benz c-class
0 от 500
  • #11
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Не е тясна със малки седалки е и това създава неудобство.Няма да си я купя скоро но определено някой ден може би.Впрочем цените втора ръка определено падат с добри темпове така,че може и да не е много далеч моментът.Малко се дразня от фактът,че нямат интериор решен във фурнир от светло дърво и бежов плюш.Само черни кожи сиви пластмаси и имитация на карбон пак фурнир.Мрачна работа.И CLA e така.Осввн тва масово ги харесват в такава готическо мутренска разцветка.
  • #10
    2 rate up comment 7 rate down comment
    До> Отговор ( преди 6 години )
    Е класата пък изобщо не ми харесва. За такси става, гледам масово за това се използва. Става дума, че като за тоя клас автомобили, C класата някак не е много ергонимична, БМВ 3-ка и Ауди А4 ми се струват сякаш по-добре са се справили с вътрешното пространство, особенно пък на задните седалки.
  • #9
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    "Впечатленията: дървена возия, дървен интериор, мексикански фарове" - или нещо слънгосваш или си най-големия балък да си купиш дървена кола, при положение, че има тест драйвове, снимки, салони и т.н. xD. *** си изпий млякото и не се прави на разбирач
  • #8
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Отговор ( преди 6 години )
    Всички искат тесничко....хи хи...Ако ти си по-едър, има Е-класа !!!!!
  • #7
    5 rate up comment 1 rate down comment
    до швейцарчету ( преди 6 години )
    сензорен ВОЛАН а не екран ве!
  • #6
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ходих на тестдрайв с такава, всичко хубаво ама тясна бе! Тва не трябваше ли да е малко по-широкичко. Ако греша поправете ме, споделете тези които имат повече знания.
  • #5
    21 rate up comment 7 rate down comment
    До най-долния ( преди 6 години )
    Ако ти определяш интериорът на Мерцедес като "грозен" то този на БМВ е отколе дървен и отвратителен! Имах фабрично ново БМВ Х5 SD, всички екстри и дизел с 286к.с. , М-пакет. Впечатленията: дървена возия, дървен интериор, мексикански фарове, които се напукаха още първата зима и т.н. и т.н.Сега съм с новата Е-класа 350CDI 4 matik-разликата е от земята до небето!В полза на Мерцедес!
  • #4
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    женева е другия месец какво ще показваме лагерни колички ли
  • #3
    15 rate up comment 0 rate down comment
    primorack ( преди 6 години )
    Ако искате тук в коментарите мога да напиша няколко абзаца с информация за колата. 100% ще е по-полезно от "новинката" ви. Поне снимките са от въпросната кола.
  • #2
    21 rate up comment 2 rate down comment
    primorack ( преди 6 години )
    От къде да започна. Тая новина излезе преди 2 дена, а вие чак сега я отразявате... Второ - гамата с двигатели няма да остане същата... Единственото вярно нещо в тази статия е абзаца за LED крушките.. Жалка работа сте.... Сега умниците в коментарите ще скочат, че мерцедес нищо не са променили и колата си е същата като преди, защото не се си написали статията като хората...