IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Обновеният Mercedes-Benz C-Class получи сензорен волан

Седанът и комбито вече са оборудвани и с нови асистенти за безопасност

Обновеният Mercedes-Benz C-Class получи сензорен волан

Компанията Mercedes-Benz ще представи по време на автосалона във Франкфурт обновените седан и комби C-Class. Една от главните особености на автомобилите ще бъдат тъч-падовете на волана, които по-рано се появиха на E- и S-Class. Те са опция и се използват за управление на новата мултимедийна система и на цифровия приборен панел.

Обновеният Mercedes-Benz C-Class получи сензорен волан

Дизайнът на фейслифта на Mercedes-Benz C-Class е леко променен, като автомобилът е получил нови брони, както и преработена оптика. Седанът и комбито се предлагат с нови светодиодни главни светлини, като всеки от фаровете се състои от 84 отдели LED-елемента. Те се управляват индивидуално.

Обновеният Mercedes-Benz C-Class получи сензорен волан

В оборудването на модела са добавени нови електронни асистенти. Сред тях е система за поулавтономно управление, която позволява да се следи лентата на движение, както и да се спира в случай на нужда.

Обновеният Mercedes-Benz C-Class получи сензорен волан

Гамата двигатели на фейслифта на C-Class си остава същата. Заедно с обновените седан и комби в Женева германският производител ще покаже и версията с 4 врати AMG GT. Тази модификация ще се бори за клиенти с Porsche Panamera.

Снимки: Mercedes-Benz

Тагове: mercedes-benz c-class
0 от 500
  • #21
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ей, няма да ми се подиграваш. Гроздето е кисело.
  • #20
    1 rate up comment 1 rate down comment
    бинев ( преди 6 години )
    гоуф2-та има такъв волан, а основата е замислена още от гоуф1! У Перник го научих я тва.
  • #19
    2 rate up comment 1 rate down comment
    динев ( преди 6 години )
    Пфууу, моя Голф3 има такъв воллан. От автокъщата казаха, че е поръчков, за някакъв богат германец, но той се отказал. Мерцедес не могат да догонят най-добрите- Фолксваген. Респект!
  • #18
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Броите Тойота за кола, а като става въпрос за истинска кола, 'скърца'.Най-добре си вържете на някое дърво Тойотките да пасат и такива работи не говорете пред други хора, че много ще ви се смеят.
  • #17
    7 rate up comment 1 rate down comment
    none ( преди 6 години )
    Не е лоша колата, на който му се дават 70К+, иначе за истински Мерцедес от Е-класа нагоре 120К+. Аз лично Мерцедес не бих си купил заради надеждността и проблемите с представителя им в България (все пак като си купиш премиум кола за тези пари, и ти взимат премиум пари за смяна на масло и филтри, се очаква и нивото на сервиза да е премиум ;))). Всичките ми познати с Мерцедеси, ходят в Серес за обслужване ;))). Надявам се с новият представител тези проблеми да се оправят.
  • #16
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Абе не скърца тя, ама като имаш парите и дойде време да купуваш и не си болен фен на някоя марка, а гледаш всичко и обективно е голямо чудене.Само тест-драйф и каквото сърцето каже.
  • #15
    9 rate up comment 0 rate down comment
    oIo ( преди 6 години )
    поскърцва ти главата у некое рено! качвал си се ти в Мерц на принципа: една жена рече, че приатела на комшиата ...
  • #14
    3 rate up comment 7 rate down comment
    ото ( преди 6 години )
    Красиво хубаво скъпо а като се качиш се чувстваш като в пластмасова играчк а на ескласата тъблото поскърцва като за 200 бона добре иначе мечока като се поддържа е супер
  • #13
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Е, отдавна имитацията на махагон е демоде. Карбонови и сиви елементи стоят по добре, не само в С-класата.Иначе С-лас си е тесничък, същото е и при 3-ката
  • #12
    2 rate up comment 2 rate down comment
    До по-долния ( преди 6 години )
    Ти да не си от многобройните "братчеди" на варненската превъзходна, че четеш като дявола евангелието!? На оня му се привиждат "сензорни екрани" , вместо волани, а на теб пък xD вместо SD? И намери някое Х5 от предишната серия, само с М-пакета без активното окачване та да видиш на какво му се вика дърво!