IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-изгодните автомобили в САЩ за 2017 г.

Тези модели губят най-малко от цената си след 12 месеца

Най-изгодните автомобили в САЩ за 2017 г.

Всеки човек, който решава да си купи нов автомобил, рано или късно започва до обмисля неговата продажба. И тогава възниква напълно резонният въпрос „Колко е загубила машината от цената си по време на експлоатацията си”.

Най-изгодните автомобили в САЩ за 2017 г.

Американската агенция iSeeCars се опита да даде отговор, като направи списък на автомобилите, които губят най-малко от стойността си през първата година след закупуването си. Експертите са изучили статистиката и са прегледали повече от 6 млн. обяви за продажба на нови или употребявани коли през 2017 и първия месеца на 2018 г. Така те са направили и класацията на моделите, които поевтиняват най-малко след година ползване.

5. Honda Pilot

Най-изгодните автомобили в САЩ за 2017 г.

На фона на масовата популярност на всъдеходите японският модел Honda Pilot предлага на клиентите си просторен салон със 7 места и добри потребителски възможности. Машината разполага със задвижване на четирите колела и получава високи оценки за безопасност. За първата година след закупуването си Honda Pilot губи 13,7% от цената си, което е 4588 долара от първоначаланта стойност.

4. Nissan Frontier

Най-изгодните автомобили в САЩ за 2017 г.

Пикапът Nissan Frontier изненадващо за мнозина попада в тази класация, но експертите са категорични, че неговата цената пада с 13,3%, което превърнато в долари е 3180. Това за пореден път доказва, че американският протребител обича по-достъпните като цена автомобили от този клас.

3. Toyota 4Runner

Най-изгодните автомобили в САЩ за 2017 г.

След година експлоатация всъдеходът Toyota 4Runner губи 12,7% от стойността си, което е 4605 долара. Според специалистите, това се дължи на факта, че 4Runner „е един от последните истински всъдеходи на пазара, като разполага с висока надеждност, предлага съответно на висока цена. Затова и той е толкова напред в класацията”.

2. Toyota Tacoma

Най-изгодните автомобили в САЩ за 2017 г.

Ето още една Toyota, която губи малко от цената си през първата година. Моделът винаги е бил много ценен заради своята надеждност, дълголетие и практичност. Средно Tacoma губи 10,4% или 3320 долара от стойността си след първите 12 месеца от излизането си от магазина.

1. Jeep Wrangler Unlimited


Най-изгодните автомобили в САЩ за 2017 г.

Според изследването, всъдеходът Jeep Wrangler Unlimited е най-успешният автомобил на пазара, ако се съди по загубата на стойност. Тя е само 8,9%, което обърнато в долари прави 3199.

Данните, разпространени от iSeeCars са до девето място, като за 2017 г. в класацията влизат още Chevrolet Colorado (13,7%, 4154 долара), Honda HR-V (13,8%, 2885), Jeep Renegade (14,1%, 2897) и Subaru WRX (14,2%, 4115).

Снимки: Производителите

 

Тагове: iseecars
0 от 500
  • #3
    25 rate up comment 4 rate down comment
    .. ( преди 6 години )
    То хубаво преписвате от сайтовете зад океана, а *** гледайте поне малко да има смисъл и за БГ това дето го публикувате.Знам, че нямате какво да пишете, но то е не защото няма какво да се пише, нужно е да си го направиш, не само да чакаш да преписваш.Ей затова БГ е на този хал.От мързел...
  • #2
    30 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Важното е че българските каруци не се обезценяват изобщо.
  • #1
    15 rate up comment 31 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Само немските каруци се обезценяват като луди там.