IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Формула 1 се отказва от момичетата на стартовата решетка

Красавиците не отговаряли на новия имидж на шампионата

Формула 1 се отказва от момичетата на стартовата решетка

Сезон 2018 във Формула 1 ще изненада неприятно феновете – красивите момичета, които държат табелите с номерата на пилотите и стоят пред колите им, вече няма да са част от световния шампионат.

Формула 1 се отказва от момичетата на стартовата решетка

Това е част от плана на новия собственик на Формула 1 Liberty Media за тотална промяна на спорта. Момичетата ще отсъстват и от стартовите решетки да подгряващите шампионати на Формула 1 – Формула 2 и GP3.

Търговският шеф на Формула 1 Шон Брачес обясни, че световният шампионат гради нов имидж, в който момичетата на стартовата решетка вече не се вписват.

Така се слага край на традиция, налагана с десетилетия от организаторите на състезанията във Формула 1, като момичетата на стартовата решетка винаги са действали като магнит на фотографите, а тоалетите им редовно бяха спонсорирани от компании, присъстващи в световния шампионат.

0 от 500
  • #9
    23 rate up comment 2 rate down comment
    а така ( преди 6 години )
    Кво да правиш .Хората са подписали Истанбулската конвенция :)Сега ще има еко нафта за болидите и красиви трансчета :)
  • #8
    24 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    "какво имаш предвид под краварска работа ???"Имам предвид, че откакто стана собственост на хамериканците Ф1 върви към зле! Театър от всякъде, самия мотоспорт остава някак си встрани! Виж как представиха пилотите в Америка миналата година. Сега махат и красивите жени, чието присъствие радва! Сега, ако смятат да ги сменят с *** - в мое лице губят поредния зрител и фен на Ф1!
  • #7
    30 rate up comment 2 rate down comment
    Твърдо против ( преди 6 години )
    Този новия собственик на Ф1, кой знае какъв "петел" е ***...Скорост, адреналин, мацки, бензин, огън, ръмжене на двигатели...ф1 или бразди с Драго Чая!
  • #6
    22 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Срам и позор!
  • #5
    18 rate up comment 8 rate down comment
    ФеминиСКа ( преди 6 години )
    Равни сме на мъжете - по интелект, сила, дължина на .... носа и всичко останало!Това оронва нашето достойнство, така че да се занимават с нещо равностойно! Строителният бизнес иска кадри!
  • #4
    17 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    какво имаш предвид под краварска работа ???ВЪРНЕТЕ ЖЕНИТЕ !!!
  • #3
    35 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Краварска им работа!
  • #2
    35 rate up comment 1 rate down comment
    Автор ( преди 6 години )
    Стига бе ! От доста време това е най-хубавото във Ф1. Направо да дават по едно дистанционно на пилотите и да управляват от бокса- и без това всичко се командва от там:)))
  • #1
    47 rate up comment 3 rate down comment
    Enzo ( преди 6 години )
    какво доживяхме..а ние момчетата се отказваме от Формула 1,напълни се с хленчещи, черни, лъскави,мрънкащи,префърцунени лигочи..или просто гей-мъри. Тренират на тренажори, учат пистите наизуст,..няма го бензина, няма тръпка, няма опит няма нишо..махайте момиетата и се махайте и вие.Обявете го за демоде и да се свършва.