IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Kia направи и спортно Rio

Версията GT-Line излиза на пазара с 1,0-литров турбомотор

Kia направи и спортно Rio

Компанията Kia разкри подробности за „спортната” версия на хечбека си Rio, предназначен за европейски пазар. Автомобилът ще бъде показан по време на автосалона в Женева през март.

Kia направи и спортно Rio

От стандартния модел, Rio GT-Line се отличава по 17-цоловите джанти, гланцирана черна решетка на радиатора, светодиодните фарове срещу мъгла, спойлерите и двойните тръби на изпускателната система.

Kia направи и спортно Rio

Спортната версия е оборудвана още с адаптивни фарове, мултимедийна система със сензорен дисплей, работеща сApple CarPlay и Android Auto, задна камера, подгряване на седалките и волана, както и със система за предотвратяване на сблъсък с функция за разпознаване на пешеходците.

Kia направи и спортно Rio

На пазара Kia Rio GT-Line излиза с 1,0-литров турбомотор с мощност 120 к.с. и 173 Нм въртящ момент, който работи с 6-степенна механична скоростна кутия. На по-късен етап ще се предлага атмосферни двигатели с обем 1,25 и 1,4 литра, както и 7-степенна роботизирана трансмисия с два съединителя.

Снимки: Kia

Тагове: kia rio gt-line
0 от 500