IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Купувачи на Model 3 обвиниха Tesla в измама

Вместо алкантара клиентите получили евтина тъкан

Купувачи на Model 3 обвиниха Tesla в измама

Собственици на електромобила Tesla Model 3 обвиниха производителя в промяна на материалите, използвани в салона на колата. Те твърдят, че е трябвало да получат алкантара, която обаче е заменена от по-евтин плат.

Купувачи на Model 3 обвиниха Tesla в измама

Един от купувачите на автомобила публикува снимки в Twitter, на които се вижда именно, че салонът на автомобила е с плат, а не със скъпата кожа. В случая става дума за версия на Model 3 с премиум-пакет, който струва допълнителни 5000 долара.

Малко след това за подобно нещо съобщиха и други собственици на електромобила, които използваха форума Tesla Motors Club и социалната мрежа Reddit. Те също са на мнение, че трябва да получат алкантара вместо плат, след като са си поръчали по-високо ниво на оборудване.

В сайта на Tesla обаче никъде не се посочва, че премиум-пакетът включва именно използване на алкантара, На официалните снимки на Model 3, публикувани в Youtube, салонът на електромобила е именно с алкантара.

Самият премиум-пакет включва отопление на седалките, отопляеми странични огледала, които разпознават водача, премиум аудио-система, инфрачервена защита, автоматично затъмняване на прозорците, LED-фарове за мъгла, дървени елементи в салона и допълнителни два USB-порта за задните седалки.

Снимка: Tesla

Тагове: tesla model 3
0 от 500
  • #2
    25 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Е то само това да е... ами тези на които тесла е продала автомобили, които уж щели да се движат автономно и се оказа, че хардуерът е слаб и няма да позволи автономно пътуване, за тях какво да кажем? Или за тези които са купили модел С с обещанието за безплатно зареждане доживот, а Тесла им отряза безплатното зареждане? Тесла са пирамида която вече почна да се клати, още малко и остава. Да не говорим за покупката на фалиралата соларсити, там кака далавера беше за Мъск.., но той ще си плати скоро
  • #1
    29 rate up comment 15 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 6 години )
    Все някой ден бедните дяволи ще загреят, че няма по-голям измамник от Илончо :)дано до тогава е понапреднал с ракетите, щото ще трябва скорострелно да заминава за марс иначе ще го линчуват :)