IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Купувачи на Model 3 обвиниха Tesla в измама

Вместо алкантара клиентите получили евтина тъкан

Купувачи на Model 3 обвиниха Tesla в измама

Собственици на електромобила Tesla Model 3 обвиниха производителя в промяна на материалите, използвани в салона на колата. Те твърдят, че е трябвало да получат алкантара, която обаче е заменена от по-евтин плат.

Купувачи на Model 3 обвиниха Tesla в измама

Един от купувачите на автомобила публикува снимки в Twitter, на които се вижда именно, че салонът на автомобила е с плат, а не със скъпата кожа. В случая става дума за версия на Model 3 с премиум-пакет, който струва допълнителни 5000 долара.

Малко след това за подобно нещо съобщиха и други собственици на електромобила, които използваха форума Tesla Motors Club и социалната мрежа Reddit. Те също са на мнение, че трябва да получат алкантара вместо плат, след като са си поръчали по-високо ниво на оборудване.

В сайта на Tesla обаче никъде не се посочва, че премиум-пакетът включва именно използване на алкантара, На официалните снимки на Model 3, публикувани в Youtube, салонът на електромобила е именно с алкантара.

Самият премиум-пакет включва отопление на седалките, отопляеми странични огледала, които разпознават водача, премиум аудио-система, инфрачервена защита, автоматично затъмняване на прозорците, LED-фарове за мъгла, дървени елементи в салона и допълнителни два USB-порта за задните седалки.

Снимка: Tesla

Тагове: tesla model 3
0 от 500
  • #12
    8 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Опитвате ли се изобщо да вникнете в нещо написано? Попитах дали сте принципно против електрическите коли? Вратата за тях е вече отворена независимо дали ви харесва.
  • #11
    18 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тесларите са сектанти. Тесла отдавна се е превърнала в религия, а мошеникът Мъск краде даржавни пари за да се прави на велик и въпреки държавните милиарди пак трупа по 100 милиона долара загуби на седмица.
  • #10
    20 rate up comment 10 rate down comment
    V8 ( преди 6 години )
    Да ти обясним,против съм арогантното налагане на нещо псевдо еко,псевдо икономично.Няма нищо икономично в талига за 200 00 лв,в която има материали за 30 к.Против съм разделението на хора харестващи автомобила като емоция като техника,и на такива дето са уж повече хора.До вчера таркаляхте лади,сега вече демоде.Против съм пирамидата на Мъск която продава нещо неприложимо.Има още много..и в никой случай не е еко.
  • #9
    22 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Чудно ми е защо толкова искате Тесла да фалира. Против фирмата ли сте или против електрическите коли като цяло? Каквото и да стане с Тесла, Мъск е този, който отвори широко вратите пред масова електрификация. Това е повратен момент.
  • #8
    21 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Хаха, гледат снимките минати с Photoshop и се чудят тъпите кравари защо са им различни. Пък Мъск ги клати...много е добър в тези нещаА Тесла, отива към фалита...
  • #7
    38 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Може да не получаваш кожа алкантара, но за сметка на това получаваш камера и микрофон в купето, който записва картина и звук и ги праща...и ти не знаеш къде, а можеш само да предполагаш. Биг Брадър ряпа да яде. Никога не бих си взел кола, която да ме записва и шпионира. Отвратително е това!
  • #6
    5 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Това че спират безплатно зареждане важи единствено за таксита и коли за доставка ако не е това дай да видим и ние пиши заглавието не крий за себе си
  • #5
    20 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Теска промениха условията, коли купени с обещанието за безплатно зареждане, вече го нямат. Прочети и се информирай преди да пишеш глупости. Сега се почват дела, за които Тесла ще плаща неусойки.
  • #4
    8 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    (са купили модел С с обещанието за безплатно зареждане доживот, а Тесла им отряза безплатното зареждане?)Никой не е излъган месеци предварително го съобщиха и всички коли преди тази дата имат безплатно зареждане а от тогава даже продажбите доста скочиха пък уж за безплатното зареждане ги взимали
  • #3
    17 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    В момента тесла модел 3 можеш да ди купиш само за 50000 долара, ако искаш по-малката батерия или без премиум пакета ти казва конфигуратора, че не може. Поедната лъжа на Мъск, както тази, че модел S щяла да струва 50000 долара