IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi с две новини на салона в Детройт

Audi потвърди, че на Северноамериканския автомобилен салон в Детройт следващия месец ще представи нова „зашеметяваща” концепция.

Audi с две новини на салона в Детройт
Заедно с нея Audi ще направи и световна премиера на свой нов модел в Детройт. Двата автомобила ще бъдат показани по време на пресконференция на Audi на изложението. 


Засега няма официални индикации кои ще бъдат представените автомобили. Предполага се, че концепцията ще бъде на базата на супер модела R8. Очаква се Audi да пусне нова по-мощна версия на своя супер модел, която ще бъде с V10 двигател и вероятно ще е обозначена като RS8. Очаква се това да стане през септември 2008, така че януари, когато е салонът в Детройт, е подходящ момент за концепция. 

Възможно е концепцията да е и първа версия на очаквания кабриолет на базата на R8, чиято серийна версия трябва да видим през 2009 г. Що се отнася до другия нов модел най-вероятно това ще бъде обновената версия на А3, която е планирана да се появи точно през януари 2008 г.
0 от 500