IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault разкри цените на новия Megane RS

За европейските клиенти хот-хечът започва от 37 600 евро

Renault разкри цените на новия Megane RS

Френската компания Renault официално обяви старт на продажбите на новото поколение на хот-хеча Megane RS, чиято световна премиера се състоя по време на автосалона във Франкфурт тази есен. Минималната цена за европейските клиенти е 37 600 евро.

Renault разкри цените на новия Megane RS

За тези пари купувачът получава автомобил с 6-степенна механична скороста кутия. Ако иска версията с 6-степенна роботизирана трансмисия с два съединителя, клиентът ще трябва да плати 39 400 евро. Двигателят на хот-хеча е 1,8-литров с 280 к.с. и 390 Нм, като това позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 5,8 секунди.

Посочените цени за за ниво на оборудване Sport. При поръчка на версия с допълнителен пакет Cup Pack, включващ по-твърдо окачване, диференциал с повишено триене и червени спирачни механизми Brembo, цената се повишава с 1500 евро.

За хот-хеча се предлагат още 19-цолови джанти (1000 евро), алкантара в салона (1500 евро), специална жълта или оранжева боя (1600 евро), аудиосистема Bose (600 евро), RS Monitor (250 евро) и RS Monitor Expert system (450 евро), както и проекционен дисплей (400 евро).

Renault разкри цените на новия Megane RS

От Renautl съобщават, че първите доставки на новия Megane RS до крайни клиенти ще бъдат извършени през февруари. Автомобилите с механични скорости обаче ще бъдат готови едва през пролетта.

Снимки: Renault

Тагове: renault megane rs
0 от 500
  • #13
    11 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    За 40 000 евро един мустанг с 5 литров осмак и бaл съм ви времената на Нюрбургринг
  • #12
    1 rate up comment 2 rate down comment
    ( преди 6 години )
    Какви са най-необходимите екстри,който ще я направят да струва с 13 хиляди евро повече?
  • #11
    10 rate up comment 0 rate down comment
    да ( преди 6 години )
    Базова хонда е 70к лв, форда RS 87k, на автосалона в софия имаше експонат на Голф 7 106к лева.Цените на всички коли са безумно високи в ниския клас,дори Тойота ярис е над 30к лв нова
  • #10
    5 rate up comment 1 rate down comment
    LEX ( преди 6 години )
    Посочените цени са за Франция. Предполагам, че в България цената ще е значително по-надолу.
  • #9
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Цената наистина са е напомпали доста. А и цените на екстрите също са малко смущаващи. Колата сигурно е добра и ефективна, но парите са и много според мен. Да и сложиш най-необходимите екстри и отиваме на 45-50 000 евро. Мноооого са!
  • #8
    2 rate up comment 1 rate down comment
    none ( преди 6 години )
    Интересно на каква цена ще я пуснат в БГ (силно се надявам да я пуснат за продажба тук, понеже има доста интересни модели и модификации на модели които не се продават в България). Обикновено цената е надолу с поне 20%. Иначе на първо четене изглежда малко по-скъпа от Хонда Сивик Тайп Р - около 35К Евро (не съм гледал оборудването на Хондата), и от Голф ГТИ Клубспорт - горе-долу колкото Хонда (и него не съм гледал но обикновено е волан с *** и му трябват още 8К Евро за да заприлича на кола).
  • #7
    13 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    На живо колите от тази модификация са доста ефектни. Особено този модел има страхотна долна част на задната броня, предницата на болид напомня. Определено ми харесва, макар и скъпа.
  • #6
    3 rate up comment 19 rate down comment
    ку ку ( преди 6 години )
    70 бона за неква си саблезъба кокошка!? и то рено!!??
  • #5
    11 rate up comment 15 rate down comment
    2втек ( преди 6 години )
    Колата е доста добра, но цената е по-висока от Тайп Р на Хонда, която е пък с по-добри характеристики.
  • #4
    41 rate up comment 2 rate down comment
    ВВВ ( преди 6 години )
    Мда... предпочитанията на типичния българин...