IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault разкри цените на новия Megane RS

За европейските клиенти хот-хечът започва от 37 600 евро

Renault разкри цените на новия Megane RS

Френската компания Renault официално обяви старт на продажбите на новото поколение на хот-хеча Megane RS, чиято световна премиера се състоя по време на автосалона във Франкфурт тази есен. Минималната цена за европейските клиенти е 37 600 евро.

Renault разкри цените на новия Megane RS

За тези пари купувачът получава автомобил с 6-степенна механична скороста кутия. Ако иска версията с 6-степенна роботизирана трансмисия с два съединителя, клиентът ще трябва да плати 39 400 евро. Двигателят на хот-хеча е 1,8-литров с 280 к.с. и 390 Нм, като това позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 5,8 секунди.

Посочените цени за за ниво на оборудване Sport. При поръчка на версия с допълнителен пакет Cup Pack, включващ по-твърдо окачване, диференциал с повишено триене и червени спирачни механизми Brembo, цената се повишава с 1500 евро.

За хот-хеча се предлагат още 19-цолови джанти (1000 евро), алкантара в салона (1500 евро), специална жълта или оранжева боя (1600 евро), аудиосистема Bose (600 евро), RS Monitor (250 евро) и RS Monitor Expert system (450 евро), както и проекционен дисплей (400 евро).

Renault разкри цените на новия Megane RS

От Renautl съобщават, че първите доставки на новия Megane RS до крайни клиенти ще бъдат извършени през февруари. Автомобилите с механични скорости обаче ще бъдат готови едва през пролетта.

Снимки: Renault

Тагове: renault megane rs
0 от 500
  • #23
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    70 000лв. ? За Рено Меган, което за 3 години ще се обезцени наполовина... Супер!
  • #22
    1 rate up comment 5 rate down comment
    Туй оранжевото .. ( преди 6 години )
    на снимката горе е къде-къде по-гейска кола, ама франсетата си избрали Мерц Е-класа.))))
  • #21
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Жоро ( преди 6 години )
    Рендето ми харесва на вид доста повече от гротеската на онда, но пък е само 1,8! ондата е 2,0 ама е грозна да си такова мамата! фокус РС ги убива и двете с правата лопата за малко по-висока цена, ама е с мотор 2,3л, 4х4 и на вид е по-готин! Та работата е ясна според мен - Форда!
  • #20
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Турбо ( преди 6 години )
    Относно обема на мотора, надали има значение за издържливостта намалянето на обема от 2.0 на 1.8, *** пример е Фолксваген, старото поколение турбо двигатели 1.8 20V и новите TFSI 2.0, за 1.8 TFSI няма смисъл да коментираме, много е спорно дали 2.0 е по здрав и издържлив, и кой гори повече масло. А за парите, обявените цени надали ще са крайни при дилърите, отстъпки има винаги.
  • #19
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Не ме кефи това, че мотора е 1,8 а не е 2.0.Малък обем и прекалено изпилен за мощност, а дали ще издържи 100 000 км явно не е важно. Или ако случайно издържи ще гори масло, като за световно. Иначе колата кефи и оранжевото и стои много добре. С цената са се поолели малко ми се струва, но е в рамките на разумното, а не като при немците и корейците дето надуват балона с цените яко. Хайде немците си ги знаем, че са скъпчии на китайското качество на бракмите си, ама корейците защо и те се заразиха?
  • #18
    7 rate up comment 2 rate down comment
    none ( преди 6 години )
    Киа Stinger с 6 цилиндровия мотор и 120К лв. ;))). Поне до момента Рено са пускали най-изгодните хот хечбек модели. Да видим финално каква ще е цената за БГ ... По-интересното за мен е как ще се представи на Нюрбургринг.
  • #17
    10 rate up comment 1 rate down comment
    LEX ( преди 6 години )
    Да, доплащаш за джанти, но за 19-ки, доплащаш и за алкантара, но серийното оборудване е много богато. Лед фарове, навигация за цяла европа, всичко това и още много други се доплащат при конглокентите от Германия и ако тук цената на пръв поглед е висока, като натупаш един Голф с всички неща отива на 100 бона. А Рено Спорт имат легендарни модели, които не прощават на конглокенцията.
  • #16
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    джанти боя алкантара в салона и музиката ти са над 5 000 евро самокой знае още колко неща не са ти включени в базата та спокойно скачаме на над 45 000 евро
  • #15
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Стария меган беше около 65к и то трофи версията. Рс и Гти на пежо предлага едни от най-достъпните цени. И казано това си е достъпна цена, защото следващия клас бегачки почват от 100к нагоре.
  • #14
    2 rate up comment 8 rate down comment
    Bmw435icc,X3G01 ( преди 6 години )
    Za tezi pari po dobre novata Kia Stinger GT i 6 cilindrov motor