IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Професионален пилот сравни Tesla Model 3 с BMW M3

Запаленият фен на баварската марка похвали електромобила

Професионален пилот сравни Tesla Model 3 с BMW M3

Лицензираният професионален пилот, механик и голям фен на BMW - Алекс Маккалъх, седна за първи път зад волана на Tesla Model 3, след което сподели мнението си за електромобила. Той го направи в сайта BMW Car Club America, където често се изявява с анализи на различни автомобили.

Професионален пилот сравни Tesla Model 3 с BMW M3

Маккалъх е прекарал цял ден зад волана на Model 3, като според него електрическия седан работи безупречно и  с лекота реагира на всяка една команда от страна на водача.

„За краткото време, което прекарах в Model 3, мога да кажа, че колата ме изненада. Управлението, спирачките и стабилността много ми напомнят на тези на BMW M3 E46. Все пак има някои неща, с които не успях да свикна. Такива например са командата за включване на фаровете, което се изпълнява не чрез лост, а чрез опция на дисплея, както и бутонът за аварийните светлини, който е пред огледалото за задно виждане“, коментира професионалнитя пилот.

Маккалъх допълни, че според него Model 3 е нестандартен и различен, като променя напълно масовото схващане за автомобил. Той обаче признава, че поведението на електромобила задоволява дори "запален фен на BMW като него". Алекс е сред най-популярните членове на един от клубовете на BMW в САЩ, като притежава моделите M3 E46, 320i Touring, много рядко M Coupe, 325iX и 325XI Sports Wagon.

Снимка: Tesla

Тагове: tesla model 3 bmw m3 e46
0 от 500
  • #2
    10 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Той едва ли като българския БМВ шофьор кара "ТОП" "Качваш се и караш" "УНИКАТ" БМВ карано от баба до църквата под 10хил км на година. Че да е в аварийната лента постоянно. Не казвам че Теслата е лоша (даже напротив) ама да я сравняваш с по-лека и по-мощна кола като динамика ми е несериозно и ми мирше на платена статия.
  • #1
    11 rate up comment 33 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Типичен фен на беемве и немското да търси чекръка с който да си пусне фаровете. Задължително трябва да има врътка, като на Перла 05, за да ги пуснеш. Тоя още живее в миналото определено. А да и аварийките много са му направили впечатление, чу не се пущат там откъдето е свикнал. А той със сигурност е свикнал, защото все пак кара немско и е често в аварийната лента с включени аварийни светлини.