IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Професионален пилот сравни Tesla Model 3 с BMW M3

Запаленият фен на баварската марка похвали електромобила

Професионален пилот сравни Tesla Model 3 с BMW M3

Лицензираният професионален пилот, механик и голям фен на BMW - Алекс Маккалъх, седна за първи път зад волана на Tesla Model 3, след което сподели мнението си за електромобила. Той го направи в сайта BMW Car Club America, където често се изявява с анализи на различни автомобили.

Професионален пилот сравни Tesla Model 3 с BMW M3

Маккалъх е прекарал цял ден зад волана на Model 3, като според него електрическия седан работи безупречно и  с лекота реагира на всяка една команда от страна на водача.

„За краткото време, което прекарах в Model 3, мога да кажа, че колата ме изненада. Управлението, спирачките и стабилността много ми напомнят на тези на BMW M3 E46. Все пак има някои неща, с които не успях да свикна. Такива например са командата за включване на фаровете, което се изпълнява не чрез лост, а чрез опция на дисплея, както и бутонът за аварийните светлини, който е пред огледалото за задно виждане“, коментира професионалнитя пилот.

Маккалъх допълни, че според него Model 3 е нестандартен и различен, като променя напълно масовото схващане за автомобил. Той обаче признава, че поведението на електромобила задоволява дори "запален фен на BMW като него". Алекс е сред най-популярните членове на един от клубовете на BMW в САЩ, като притежава моделите M3 E46, 320i Touring, много рядко M Coupe, 325iX и 325XI Sports Wagon.

Снимка: Tesla

Тагове: tesla model 3 bmw m3 e46
0 от 500
  • #12
    28 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    *** Балкански закрива Германия.(точка). Решено е.Следва закриване на Европа,след това слага края на Русия и после ще направи така че и САЩ и Китай да станат бита карта,само защото той е решил така,той най добре разбира нещата все пак има интернет и чете.накрая *** ще закрие Южна Корея и Япония,и ще останат само Перник, Кюстендил и Северна Корея ,заедно с ***,панелката му и бидоните кисело зеле в мазето.*** разбира от всичко и знае всичко,нали има интернет..
  • #11
    4 rate up comment 19 rate down comment
    Факт! ( преди 6 години )
    Квото и щете да се пенявите немците са бита карта като държава.
  • #10
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ти остави, че с една стотна по - бързa от 17-годишна баварка, ама е с ДНИ по-бърза от всяка японска бангия.
  • #9
    6 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Писнахте ми на *** с тоя дръгел... прекарал цял ден, демек е карал около два часа, през останалото време се е зареждала... или е била в авариен режим, прегряла батерия или нещо такова ...Защо са толкова смешни всички и аз не знам, защо се опитвате да ни набутате някакъв дръгел и да ни обясните колко е страхотен... ако е такъв, няма да има нужда от всичките тия реклами дето се скъсвате да му правите!
  • #8
    8 rate up comment 11 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 6 години )
    Ракетата на Илън Мъск погуби секретен американски сателит. Секретният шпионски сателит, произведен от корпорацията Northrop Grumman за Aгенцията по национална безопасност (АНБ)с кодово название Zuma струва над 1 млрд. долара.АЙДЕЕ СВЕТИ ИЛОНЧО С ОЩЕ МИЛИАРД НАЗАД :) Абе има ли нещо в което да е успял освен с крадене на кинти от балъцети? ;)
  • #7
    10 rate up comment 7 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 6 години )
    Striker браво бе баце... голема фалбъ че е с 1 стотна по-бързо от 17 годишна Баварка :) направо ме убеди да затърча за едно... опс чеки, то не може щот немоо ги правят ;)
  • #6
    14 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Все си мислех че гъзарите с дърти БМВ-та компенсират за малки пи*ш*ки a то било че иначе не могат да ги вдигнат
  • #5
    6 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    странно но когато видя бмв получавам ерекция а като видя тесла и нещо почва да ме върти стомаха
  • #4
    7 rate up comment 9 rate down comment
    Striker ( преди 6 години )
    Нормално да е така, замо дето е по-бърза от въпросното БМВ:)))
  • #3
    14 rate up comment 16 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 6 години )
    А щ покаже ли банково извлечение, да видим колко му е превел Свети Мъск ;)Айде да я сравни с конвенционална кола и да каже, че е сходна- бива ама чак пък с поведението на М-ка чеки чеки баце - нека 0лЮгУфрените да ти верват ;)