IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan е готов с новия Juke

Компактният кросоувър ще порасне на размери

Nissan е готов с новия Juke

Японският производител Nissan подготвя дебюта на новото поколение на екстравагантния си кросоувър Juke. Неговата премиера ще се състои през пролетта, най-вероятно по време на автосалона в Женева, съобщава Daily-Motor, като се позовава на топ-мениджър на марката.

Nissan е готов с новия Juke

Очакванията са Juke да получи не по-малко ярък дизайн от този на предшественика си. В същото време обаче кросоувърът ще бъде изцяло в стила на последните моделя на Nissan, като външният му вид ще е доста агресивен, а габаритите ще пораснат спрямо сегашната генерация.

Автомобилът ще бъде изграден на новата модулна платформа CMF-B, което означава използването на турбомотори с обем 1,0 и 1,6 литра. Планира се появата на хибридна версия, както и на изцяло електрическа модификация.

Новият Nissan Juke ще получи и системата за автономна управление ProPilot, разработвана в продължение на години. Благодарение на нея автомобилът ще може да изпълнява основни функции в градския поток без участието на водача.

Тагове: nissan juke
0 от 500
  • #6
    35 rate up comment 5 rate down comment
    Волвофен ( преди 6 години )
    Не знам какво са ти бръкнали ВАГ по дупките, но явно доста дълбоко ще да е! Тук няма и ред за ВАГ, но на теб само те ти се привиждат.Твоята омраза те е заслепила и няма да направи грозните автомобили по-красиви.Дави се в злобата си. Карай си магаренцето с каручката и като наминаваш из някой интернет клуб, лей злобата си на воля.А аз ще си карам любимата си марка Волво всеки ден и ще изминавам 10-ки хил. км годишно с него из красивата С. Америка.
  • #5
    5 rate up comment 30 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Уж щяха на Токио да го покажат, сега на Женева. Фактите сочат, че доста изостанаха от Тойота и Киа-Хюндай като основни конк у ренти. Не ми се вярва да повтори пазарния успех на миналата генерация, *** да видим.
  • #4
    17 rate up comment 38 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Волво или ВАгфен?Не познавам толкова голям мал0-умник фен на Волво, но на ВАГ има един във форума и това си ти!А колкото до Juke, това е модел, който примитивите, като теб трудно ще разберат.Добре, че не всички са такива и модела се радва на доста добри продажби.
  • #3
    50 rate up comment 19 rate down comment
    Волвофен ( преди 6 години )
    За такива автомобили, като Нисан Джоук, като Фиат Мултипла, като Форд Ка(първото поколение), като Тойота Приус(всяко едно поколение и най-вече последното), като Понтиак Ацтек трябва да има отделна категория. Това е висша грозотия.Изключително противни и уникално по своята грозота. Унижение за всеки дизайнер!!!
  • #2
    43 rate up comment 14 rate down comment
    Волвофен ( преди 6 години )
    Грозно, по-грозно, най-грозно, Нисах Джоук!
  • #1
    41 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Nissan Joke