IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan е готов с новия Juke

Компактният кросоувър ще порасне на размери

Nissan е готов с новия Juke

Японският производител Nissan подготвя дебюта на новото поколение на екстравагантния си кросоувър Juke. Неговата премиера ще се състои през пролетта, най-вероятно по време на автосалона в Женева, съобщава Daily-Motor, като се позовава на топ-мениджър на марката.

Nissan е готов с новия Juke

Очакванията са Juke да получи не по-малко ярък дизайн от този на предшественика си. В същото време обаче кросоувърът ще бъде изцяло в стила на последните моделя на Nissan, като външният му вид ще е доста агресивен, а габаритите ще пораснат спрямо сегашната генерация.

Автомобилът ще бъде изграден на новата модулна платформа CMF-B, което означава използването на турбомотори с обем 1,0 и 1,6 литра. Планира се появата на хибридна версия, както и на изцяло електрическа модификация.

Новият Nissan Juke ще получи и системата за автономна управление ProPilot, разработвана в продължение на години. Благодарение на нея автомобилът ще може да изпълнява основни функции в градския поток без участието на водача.

Тагове: nissan juke
0 от 500
  • #16
    0 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    ВАГ-и-нал-че,не съм доХтор, но ми се струва, че си за лекар!Спешен случай си да знаеш!
  • #15
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Волвофен ( преди 6 години )
    До анонимния смелчага.Аз много пъти съм го подчертавал, че го правя, за да се изходя на труда на дошовака.Много пъти съм го засичал, как в рамките на 10-на минути пристрастно наблъсква 10-на плюса, съответно 10-на минуса, за тези коментари, дето не харесва.На мен ми е гот, като за 10-на минутки го обезглокажа. Така поне лудия се поспира и се кротва за седмица две с минусите и плюсовете.Дори един път го хванах лайв, така да се каже, цъка ли той, цъка, а аз на свой ред го му го слагам вътрешно!И преди съм го писал. Ако не боцка пристрастно минуси и плюсове до полуда и аз няма да има нужда да се изхождам на "труда" му!
  • #14
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Волвофен ( преди 6 години )
    Ами те жените по принцип харесват грозни коли. Кой иначе щеше да кара недоразумения, като Форд Ка, Рено Туинго, Нисан Джоук(имам колежка тук - испанка, която точно това кара, но е доста разочарована и иска да я продава) и т.н. Такива автомобили се карат в болшинството си от жени и меки китки.
  • #13
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Повечето хора казват, че е грозен този модел на Нисан, но да Ви кажа жените го харесват.
  • #12
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    те волво едни красавци като мис българия 2019 душевно красиви
  • #11
    4 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Волво/ВАГфен,Ако ти плащаха за цъкането на минуси и плюсове до сега да си станал милионер.Вместо милионер обаче показваш всекидневно колко си жалък и комплексиран.Когато те разкрият, че си форумното ВАГ-иналче, психичните ти проблеми се изострят започва цъкането. Дори се хвалиш с това, но да ти кажа честно никак не е за хвалене тази работа. А пък може да те успокояа, знам ли...
  • #10
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Никой не обърна внимание, че това е платформа на Рено.
  • #9
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Волвофен ( преди 6 години )
    Кофти е злобата да е толкова силна, че чак да те задушава, а? Ама то как и да е иначе, като всеки се гаври с теб.
  • #8
    1 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    ха на бас, че джука в магазина няма да изглежда така. Не че този е красив ама поне е лоу райд.
  • #7
    12 rate up comment 7 rate down comment
    Волвофен ( преди 6 години )
    Забравих да спомена да не се хабиш чъкаш ялюсове и минуси, дошоваче. Трябват ми 5-10 минути за да мина след теб и да се изтропам на труда ти!