IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Рускиня шокира Лондон с Lamborghini, покрито с камъни Swarovski

Върху суперколата Huracan LP610-4 са поставени 1,3 млн. скъпоценности

Рускиня шокира Лондон с Lamborghini, покрито с камъни Swarovski

Руска студентка се превърна в лондонска сензация, след като се появи на светско събитие в града със своето Lamborghini Huracan LP610-4. Суперколата на 23-годишната Дария Родионова е покрита изцяло със скъпоценни камъни Swarovski.

Рускиня шокира Лондон с Lamborghini, покрито с камъни Swarovski

Снимки на автомобила бяха публикувани в профила на Родионова в Instagram. От коментарните под тях става ясно, че броят на камъните, поставени върху спортната кола, е 1,3 млн. Те са произведени във Великобритания, там е извършено и инкрустирането им в каросерията на машината.

Колко време е отнел процесът, не се съобщава. Самите камъни са избрани лично от Дария, като те са в тон в заводския цвят на нейния Huracan. Студентката разкрива само, че е станала собственик на суперколата през октомври 2017 г.

Рускиня шокира Лондон с Lamborghini, покрито с камъни Swarovski

Рускинята за втори път успява да привлече всеобщото внимание върху себе си, при това използвайки един и същ начин. Преди 2 години Родионова паркира пред магазина Harrods в Лондон покрит със скъпоценни камъни (отново Swarovski) Mercedes-Benz CLS 350. Машината набързо събра огромна публика около себе си. Тогава Дария разкри, че украсата на колата е правена в Русия, като това е отнело 2 месеца.

Снимки: Imntsgram

0 от 500
  • #3
    35 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Да е жив и здрав тате да спонсорира- всичко е точно! Най вероятно тази в дъщеря на някой олигарх, за който парите нямат значение! Пък Путин от новата година увеличава минималната работна заплата в Русия на 9489 рубли(около 270лв).
  • #2
    50 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Еииии ама много прости списвачи тука бе. Камани та камани.1. Сваровски не са камани а стъкла(кристали)2. Не са скъпоценни а евтина имитация на диамантиМалко обща култура се иска, ама нямааа.Информация-Уикипедия.Тя рускинята че проста, проста е ама и вие не изоставате.Хайде за много години от мен.
  • #1
    68 rate up comment 12 rate down comment
    .. ( преди 6 години )
    Ако има по-*** кифли от нашите кифли, то това са руските кифли :)