IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Рускиня шокира Лондон с Lamborghini, покрито с камъни Swarovski

Върху суперколата Huracan LP610-4 са поставени 1,3 млн. скъпоценности

Рускиня шокира Лондон с Lamborghini, покрито с камъни Swarovski

Руска студентка се превърна в лондонска сензация, след като се появи на светско събитие в града със своето Lamborghini Huracan LP610-4. Суперколата на 23-годишната Дария Родионова е покрита изцяло със скъпоценни камъни Swarovski.

Рускиня шокира Лондон с Lamborghini, покрито с камъни Swarovski

Снимки на автомобила бяха публикувани в профила на Родионова в Instagram. От коментарните под тях става ясно, че броят на камъните, поставени върху спортната кола, е 1,3 млн. Те са произведени във Великобритания, там е извършено и инкрустирането им в каросерията на машината.

Колко време е отнел процесът, не се съобщава. Самите камъни са избрани лично от Дария, като те са в тон в заводския цвят на нейния Huracan. Студентката разкрива само, че е станала собственик на суперколата през октомври 2017 г.

Рускиня шокира Лондон с Lamborghini, покрито с камъни Swarovski

Рускинята за втори път успява да привлече всеобщото внимание върху себе си, при това използвайки един и същ начин. Преди 2 години Родионова паркира пред магазина Harrods в Лондон покрит със скъпоценни камъни (отново Swarovski) Mercedes-Benz CLS 350. Машината набързо събра огромна публика около себе си. Тогава Дария разкри, че украсата на колата е правена в Русия, като това е отнело 2 месеца.

Снимки: Imntsgram

0 от 500
  • #13
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Добре де ще си коригирам поста за да е политически коректен разбираш ли хаха.Та ако някой открие лек за рака новината няма да предизвика толкова интерес колкото новината за един не особено умен екземпляр от женски пол налепил си колата с имитации на диаманти. Сега доволни ли сте драги редактори :РО свещена простота! :Р
  • #12
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Това са глупости, тон и трисата кг., площ около 5 кв. м., избирала ги лично - по около минута прави милион и триста хиляди минути......Ами как се лепят...работа за години......
  • #11
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Европа няма бъдеще, освен може би някой малък остров в океана.
  • #10
    7 rate up comment 2 rate down comment
    vanko ( преди 6 години )
    Интересното в случея е каква *** се е събрала около колата да я щтаракат с чесалките си.Простотията народна няма край.Г-ца Радионова е просто куха или не чак толкова манекенка рекламно лице на Сваровски.Ментак стъкло дето те убеждават че е диамант.Купувайте си стъкълца и лъскайте бургиите докато си мислите че сте в Ламборджинито с Радионова.
  • #9
    16 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Лондон - любимото място за отрочета на руски олигарси и арабски шейхове, където да фучат по улиците с колите на тати и да харчат по 10000 паунда на вечер в клубовете.
  • #8
    5 rate up comment 1 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 6 години )
    1.3 млн камъчки Х 1 грам всяко = 1300 кг върху собственото тегло на колата! а то според уикипедия е 1422 кг...
  • #7
    8 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тя, кифлата - кифла,но си кара кола, с която другите мечтаят да си направят "селфи"!А, вашите измъчени от каране, липса на поддръжка, ръждиви, на преклонна възраст и покрити с прах, кал и камъчета от чудесната ни пътна настилка, и безброй кратери от градушки,.....кой ще ги коментира!
  • #6
    11 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Нямам на идея кой и е спонсора, но и разгледах снимките на тая кифла. Много грозно същество. Усни с ботокс, като кокоши гАз и силиконов бюст. За други пластики не мога да кажа, но това се набива на очи. Да не говорим, че има 1 кг грим по лицето и изглежда, като 40 годишна, а не на 20 и няколко. Явно колите са и нещото с което може да се идентифицира, а не с физика, визия, интелект. При мъжете е по-характерно колата да ги представя, но явно има и подобни карикатури и в женската част...
  • #5
    2 rate up comment 4 rate down comment
    ggg ( преди 6 години )
    ah klasika na kola i mazka
  • #4
    15 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Яко изглежда. Иначе за мен това е неразбираемо, но щом ги кефи хората...