IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla Model 3 вдигна повече от обявеното (ВИДЕО)

Електромобилът разви 228 км/ч на обществен път

Tesla Model 3 вдигна повече от обявеното (ВИДЕО)

Собственик на Tesla Model 3 реши да провери масималната скорост на електромобила си и успя да вдигне 228 км/ч. Официално от компанията твърдят, че хечбекът може да развие 224 км/ч.

Tesla Model 3 вдигна повече от обявеното (ВИДЕО)

Видео с ускорението бе публикувано в страницата Tesla Model 3 Road Trip във Facebook. За измерване на скоростта е използван бордовия компютър на електромобила. Скоростта е постигната на обществен път, най-вероятно в САЩ. Не се съобщава дали водачът е бил глобен за постъпката си.



Електрическият Tesla Model 3 дебютира през лятото, като топ-версията е оборудвана с мотор с 262 к.с., който се захранва от комплект литиев-йонни батерии с капацитет 80,5 кВт/ч. Цените на колата стартират от 35 000 долара, което я превръща в най-достъпния модел на американския производител.

Базовото оборудване на модела включва 15-инчов екран на централната консола, двузонов климатик, както и специално оборудване, нужна за работа на системата за автономно управление.

Снимка: Tesla Motors, видео: Facebook
 

Тагове: tesla model 3
0 от 500
  • #7
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Ясно е! ( преди 6 години )
    Сега вече е сигурно:....е имал нестандартни изживявания в мазето с кюмюра и сега ич не обича ТЕЦ-ове.
  • #6
    6 rate up comment 12 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 6 години )
    Тъкмо чета новия брой на Автобилд... има статия за реалния пробег на някои електричарки при 500 км обявен пробег реално е под 300 и то изцеден до дупка ако си оставиш поне 50 км резерв като всеки разумен шофьор си по-близо до 200те!!! Единствената разумна електричарка остава Смарт просто защото е малък, перфектен за претъпканите градове и евтин (относително) с малка батерия от 17 кВ. Наистина Еко! Такова трябва да е и приложението на електрическите а не в 5 метрови шитни като т'слата!!!
  • #5
    6 rate up comment 11 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 6 години )
    Минтирит, а ти вечер от контакта какъв ток ще зареждаш бе баце? От близкия ТЕЦ и после през деня ще обясняваш къв си бил еко-тежкар да караш електрошитня :D Тия с 40те места ако се натоварят изцяло имат капацитет на 2 мегавата - как мислиш - дали ще е от ВЕИ тая енергия ;) И що говориш глупости за тия суперчарджъри, като са единици с 40 повечето им суперчарджъри са реално паркинг места с по няколко "колонки" обикновено 5-6. Аре у лево ако обиачаш ;)
  • #4
    9 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    до Минтирит, айде не пиши глупости моля те. Суперчарджъри има на 150 километра, бензиностанция на всеки ъгъл. А какво правиш като суперчарджъра е зает? А знаеш ли че, ако са 2 автомобила на суперчарджъра колата ти се зарежда два пъти по-бавно. А знаеш ли че тези километри които можеш да минеш са при идеални условия, без да ползваш климатик, без да натискаш газта.
  • #3
    11 rate up comment 14 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 6 години )
    Ехеее търчете сия да си купите по един т'сляк щот бил вдигнал 4 км повече от обявеното... упс чеки май нема можете щщото горките *** набрулили на Свети Илончо кинта още си чакат каручката вашта ше доде след 5 години! И що някой не се похвали колко му е екологична колата, или както анонимнмия е написал, с удвоен пробег или време за зареждане? С тая пропаганда Сектантите на Св. Мъск стават вече за смях :)
  • #2
    6 rate up comment 4 rate down comment
    ало ( преди 6 години )
    Доста бързо ускорява при скорости близки до максимума!
  • #1
    2 rate up comment 8 rate down comment
    567 ( преди 6 години )
    Този резултат е постигнат влачейки каравана.Ако нямаше ремарке резултатът ЕХЕ е е е ...