IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla Model 3 вдигна повече от обявеното (ВИДЕО)

Електромобилът разви 228 км/ч на обществен път

Tesla Model 3 вдигна повече от обявеното (ВИДЕО)

Собственик на Tesla Model 3 реши да провери масималната скорост на електромобила си и успя да вдигне 228 км/ч. Официално от компанията твърдят, че хечбекът може да развие 224 км/ч.

Tesla Model 3 вдигна повече от обявеното (ВИДЕО)

Видео с ускорението бе публикувано в страницата Tesla Model 3 Road Trip във Facebook. За измерване на скоростта е използван бордовия компютър на електромобила. Скоростта е постигната на обществен път, най-вероятно в САЩ. Не се съобщава дали водачът е бил глобен за постъпката си.



Електрическият Tesla Model 3 дебютира през лятото, като топ-версията е оборудвана с мотор с 262 к.с., който се захранва от комплект литиев-йонни батерии с капацитет 80,5 кВт/ч. Цените на колата стартират от 35 000 долара, което я превръща в най-достъпния модел на американския производител.

Базовото оборудване на модела включва 15-инчов екран на централната консола, двузонов климатик, както и специално оборудване, нужна за работа на системата за автономно управление.

Снимка: Tesla Motors, видео: Facebook
 

Тагове: tesla model 3
0 от 500
  • #27
    6 rate up comment 0 rate down comment
    до Тиририрам-а ( преди 6 години )
    от долните сметки е видно, че след 150 хил км една ел. кола ще е изпуснала м/у 15.6 и 27 тона, а петролна кола - между 45 и 75 тона!Какво ще ми кажеш сега, Вей-Хайвер...ааа тоест Тарамбуко... ааа Тинтири-Минтири исках да кажа. Какво ще ми кажеш сега за 400-те процента повече замърсяване от петрони коли?!А за милионите маслени и въздушни филтри по деретата и канавките да питам ли или няма смисъл щот ще мълчиш кат мисирка. Големия разбирач!
  • #26
    5 rate up comment 0 rate down comment
    до Тиририрам-а ( преди 6 години )
    Производство на 1 KWh батериен капацитет има емисии 150-200 kg CO2, според проучване от тази година:http://***/2sz1c41https://***.thegwpf.com/new-study-large-co2-emissions-from-batteries-of-electric-cars/Масовите ел. коли са между 24 и 60 KWh, т.е. между 3.6 и 12 тона въглерод.Една петролна кола има ОБЩО емисии 300-500 г CO2/км с вкл. емисии по добив, транспорт рафиниране и дистрибуция на петрола, а ел.кола заради тока - 80-100 г/км:https://youtu.be/n0WNZU3Q_8g?t=3m2s
  • #25
    3 rate up comment 0 rate down comment
    TSLA ( преди 6 години )
    или там както се пише:Ето част 16-те кацания на Falcon 9https://youtu.be/XcVpMJp9Th4?t=4m57sВиж ги и ще си дадеш сметка, че на "св. Илон Мъск" малцина са достойни да му оближат топките, малцина... Според теб, съдейки по постижения, ти достоен ли си да оближеш топките на г-н Мъск, дори в окосмено състояние? Какво е твоето мнение? Сподели пред аудиторията.
  • #24
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Факт! ( преди 6 години )
    Германия ще свърши много скоро и много зле!
  • #23
    3 rate up comment 0 rate down comment
    До FF ( преди 6 години )
    Аре, светни ни тука медийно заблудените, щом си навътре в нещата! ФВ-тата си признаха всичко категорично, но явно все още има хора дето във всяко нещо виждат конспирации! Аман от самоуки "музиканти"!
  • #22
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Факт! ( преди 6 години )
    Да прав си но германците са световноизвестни мошеници дизелгеита повтаря тяхната практика как навремето продаваха допотопните си влакчета сименс с подкупи понеже не можеха да спечелят по честен начин поръчки как продадоха техните изостанали технологично подводници на Израел за което и се разчу в израелската преса и тн.Немците технологично са на нивото на Бурунди!Чист дизел ахахаха!Не.астни.и!
  • #21
    3 rate up comment 5 rate down comment
    FF ( преди 6 години )
    ..да ,повече четене за теб момко.Софтуер,..ти тотално не познаваш нито софта,нито мотора нито теста.Какво да коментираме.Продукт на медийната заблуда си,което е жалко.Ама така става като основата я няма. Бягай да дочиташ че ще срамуваш.Тук няма място да ти напиша колко си заблуден.
  • #20
    9 rate up comment 1 rate down comment
    До Факт ( преди 6 години )
    Да, бе да! Нищо ново не измислили и не внедрили! А, софта, дето изкарва чист планински въздух кой го измисли и внедри! Аре, малко повече четЕние и по-малко писанИе, битте!
  • #19
    3 rate up comment 6 rate down comment
    FF ( преди 6 години )
    Не им се получи особено на янките с дизелгейт..и пак лошо.Сега остават еко-лешоядите,в тях им е надеждата.И на шайката лакирани нокти разбира се,та нали те са патерицата на демокрацията.Тслътъ повлече крак и това е видно за всички..Но така се тръгва с голямата кошница и после ох боли.Факте,ти по рождение ли си тп!По голяма умнотия нем ожа ли да сътвориш.Викаш Мъск баща и майка на науката и техниката ли..то затова единствената преса за алуминии янките яя гепиха от немско през войната и още работи
  • #18
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Факт! ( преди 6 години )
    А аз па друго знам Германия няма почти нникакви научно технически постижения в последните 70-80 години.Нищо не са измислили и нищо ново не са внедрили.А такива държави са обречени на провал!