IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla Model X се пробва и срещу Hummer (ВИДЕО)

Двете машини се борят в дърпане на въже

Tesla Model X се пробва и срещу Hummer (ВИДЕО)

Ново видео от сериите, в които електрическият кросоувър Tesla Model X се съревновава в дърпане на въже с друг всъдеход, се появи в YouTube. В първото американският електромобил се справи с Toyota Land Cruiser Prado, а сега негов съперник е Hummer H2.

Tesla Model X се пробва и срещу Hummer (ВИДЕО)

Участвашият в схватката Hummer е оборудван с 6,0-литров V8 двигател, развиващ мощност от 321 к.с., докато Model X има електрически агрегат с 670 к.с. Този път и двете машини са с гуми с шипове, след като в предишния двубой с такива беше само колата на Tesla.



По време на изпитанията Hummer е с блокиран заден диференциал и със специални настройки на на тракшън-контрола. За разлика от двубоя с Prado, тук битката е далеч по-оспорвана.

Снимка и видео: YouTube

Тагове: hummer tesla model x
0 от 500
  • #14
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Гледах клипа, и какво? Въдичка за балъци.
  • #13
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тесла, много хляб оше, многоооо! И нямат шанс ако не измислят бетиря чудо. Уж някой някъде я направил и я пуска да година-две, а до тук само партенки. Това е реалния живот, а не мокрите сънища на Мъск.
  • #12
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 6 години )
    А вие замислихте ли се, за предупреждението в началото на клипа? Значи тоя пич си рискува гаранцията за да снима 30 сек клипче... и що? Дали не е щото Свети Мъск плаща и неговата гаранция няма да падне ;)
  • #11
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Пич,след това теглене теслата ще умре за 50 км, а хамъра ще мине няколко стотин и няма стои осем часа на заряд. Хайде спрете да се правите, че не виждате куците места на електричките! Незряло е.
  • #10
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    следващия проект на тесла ще е пикап за армията
  • #9
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Къде точно видяха оспорваната битка? или аз гледам друг клип...
  • #8
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Следващото видео може да е , как е монтирана перка на тавана и се прави на хеликоптер , после ще и монтират плавници вместо колела и ще пoри морето и т.н.т. всеки може да си измисли различни комични сценарии.
  • #7
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Зайко ( преди 6 години )
    За да те улесня в чуденето.Моята е Caddy Life BMM мотор.
  • #6
    10 rate up comment 6 rate down comment
    765 ( преди 6 години )
    Колко ли ток и остава на ТЕСЛАТА след такова напъване - дали ще може да додрапа до контакта? За ЧУКA е ясно , че ще продължи все едно че не се е пробвал да влачи пералня с шипове
  • #5
    12 rate up comment 5 rate down comment
    Зайко ( преди 6 години )
    В отчаян опит Мъскотеслията да открадне някой клиент вече правят извратени опити.Еми не става.Остава си градски електрокар.Анонимния..никой нищо няма да ти показва.Ти ни покажи че си закупил акции в мъско компанията, или самия имаш тесличка.Останалото граничи с заболяване.Преди седмици писах по темата.Искаш ли да направим експеримент.Ще ти платя наема на Тесла за 3 дни по маршрут София-Leer (Германия) 2300 км са. На 3 тия ден те чакам в 18.00 там.Ако не си там ,после ми носиш цената на тесличка.