IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla Model X се пробва и срещу Hummer (ВИДЕО)

Двете машини се борят в дърпане на въже

Tesla Model X се пробва и срещу Hummer (ВИДЕО)

Ново видео от сериите, в които електрическият кросоувър Tesla Model X се съревновава в дърпане на въже с друг всъдеход, се появи в YouTube. В първото американският електромобил се справи с Toyota Land Cruiser Prado, а сега негов съперник е Hummer H2.

Tesla Model X се пробва и срещу Hummer (ВИДЕО)

Участвашият в схватката Hummer е оборудван с 6,0-литров V8 двигател, развиващ мощност от 321 к.с., докато Model X има електрически агрегат с 670 к.с. Този път и двете машини са с гуми с шипове, след като в предишния двубой с такива беше само колата на Tesla.



По време на изпитанията Hummer е с блокиран заден диференциал и със специални настройки на на тракшън-контрола. За разлика от двубоя с Prado, тук битката е далеч по-оспорвана.

Снимка и видео: YouTube

Тагове: hummer tesla model x
0 от 500
  • #24
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Русия ( преди 6 години )
    Лудница!Поредната пропанда на тисламедия.
  • #23
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Факт! ( преди 6 години )
    Какво да кажа братко всичко е пропаганда за немските вундервафени те и за тва продават.А всъщност кво се оказа че вундервафените са ги крали я от американци я от французи я от англичани!Ауди допреди 20 години произвеждаше само скапани седани.Мерцедес почнаха от 80-те преди тва луксозни коли бяха само англииските и американските бмв видеха от тях и пуснаха 7-мата серия и разчитаха на големи двигатели ама електричките обезмислиха тракторните дизели и тия сега са на доизживяване!
  • #22
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Всички тия циркове са нелепи. При въртящи се и пушешти гуми демек мощтност има. Отук натам издърпва колата с повече сцепление, оставам да помислите дали 3 тона кола със стъпка 275 или 2 тона кола със стъпка 225 ще има повече сцепление......
  • #21
    3 rate up comment 4 rate down comment
    До анонимен ( преди 6 години )
    Истинските електромобили ще дойдат като успеят да копират тези на Мъск.Тия германци бива ли толкова явно да копират, а нищо да не се разбере други производители, ако са взели Тесла за разучаване.
  • #20
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Чудно защо тогава клиентите на Тесла се оплакват от евтините салони и нехармоничното окачане!? Защото коли не се правят от нищото. И още толкова милиарди да изсипе оня ***, все тая. Били на загуба. Много ясно. Истинските електромобили ще дойдат от истинските автомобилни фирми, не от балона на Мъск.
  • #19
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Това което аз видях на клипа е, че хамъра два пъти издърпа теслата, на която и пушеха гумите и накрая теслата издърпа хамъра на който НЕ МУ ПУШЕХА гумите - не знам колко газ е давал шофьора.Аз бих направил тест с моя пасат 150 к.с. 70К лв. с/у Tesla S P100D за 350 К лв. на магистрално каране София-Бургас-София. Имам усещането, че ще го мина 2 пъти по бързо :)
  • #18
    7 rate up comment 2 rate down comment
    AZ ( преди 6 години )
    Всичко е до въртящ момент. Лесно можеш да издърпаш бензиновия Хамър. Що не дръпне V10 дизел 5 литрoвия мотор на Туарег :)
  • #17
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Другите само копират от Тесла, всяка година си купуват техен модел да го разучават и тестват, че не могат да проумеят как става всичко.
  • #16
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Най добрите както винаги Тесла.Модел Х 2600кг дръпна хамър 3200кгНяма по добри електромобили.
  • #15
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    "Този път и двете машини са с гуми с шипове"