IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Когато решиш, че си по-хитър от останалите (ВИДЕО)

Ето защо изпреварването отдясно е много опасна маневра

Когато решиш, че си по-хитър от останалите (ВИДЕО)

Отчаяни шофьори се срещат ежедневно на пътя. Но когато рисковете, които поемат, се съчетят с пристъп на безумие, нещата обикновено свършват зле. Доказателство е това видео.



Действието се разиграва на магистрала, където водач на автомобил се опитва да изпревари движещ се пред него камион. На шофьора обаче явно не му се чака появата на удобна възможност, за да направи правилната маневра в случая – изпреварване отляво, а решава да се направи на хитър и се пробва от другата страна.

Подобно нещо е забранено, а и е крайна нелогично, най-малкото защото воланът в повечето държави е отляво и видимостта е нулева. Както може да се очаква, резултатът е доста неприятен, като са повредени сериозно три автомобила. За късмет, безумецът зад волана успява да намали скороста преди сблъсъка и така пострадали хора няма.

Снимка и видео: YouTube
 

0 от 500
  • #2
    8 rate up comment 3 rate down comment
    zoom in ( преди 6 години )
    Състезателче е :) Прояви бързи рефлекси - освен, че наби спирачките, почти успя да ги избегне. Ако камионът беше по-бърз нямаше да се нацепи в него и после в колите.Ако бях на някой от ударените - слизам и шутове в камикадзето, докато припадне.
  • #1
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    За жалост *** зад волана оцелява и с това остава опасността да предизвика нова катастрофа, този път със жертви