IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault показа възможностите на Megane RS (ВИДЕО)

Хот-хечът се готви да атакува рекорда на „Нюрбургринг”

Renault показа възможностите на Megane RS (ВИДЕО)

Компанията Renault публикува видео, в което показва възможностите на новото поколение на хечбека Megane RS.

Renault показа възможностите на Megane RS (ВИДЕО)

Официалната премиера на модела се състоя по време на автосалона във Франкфурт през септември, а сега производителят реши да разкрие как е създаван автомобилът, какви технологии са използвани в него и с какви възможности разполага.

Както е известно, Megane RS е оборудван с 1,8-литров бензинов турбодвигател. Мощността на мотора е 276 к.с., а максималният въртящ момент достига 390 Нм. Той работи в комбинация с 6-степенна механична скоростна кутия или с автоматик със същия брой предавки.

В най-скоро време Megane RS ще се опита да постави рекорд сред автомобилите от този клас на пистата „Нюрбургринг”. В момента най-доброто постижение се държи от Honda Civic Type R, но французите вярват, че ще успеят да го подобрят.



Снимка и видео: Renault
 

Тагове: renault megane rs
0 от 500
  • #10
    16 rate up comment 4 rate down comment
    Факт! ( преди 6 години )
    Деградиращата немска ко.ина както и феновете и в последни истерични крясъци преди да си резнат вените!Закривай!
  • #9
    15 rate up comment 9 rate down comment
    До перача-траверсс ( преди 6 години )
    Браво Рено!/....маслоядите на хонда нямат място тук!
  • #8
    20 rate up comment 6 rate down comment
    Ааа ( преди 6 години )
    Уникален хот хеч.С нетърпение чакам да покаже какво може на ринга.
  • #7
    14 rate up comment 8 rate down comment
    До Дошо ( преди 6 години )
    Така е надеждата на Хонда като и на другите умира последна че ще успеят да запазят рекордите си като чак 2015 успях да подобрят рекорда на 8 годишен модел който още е в топ 5 на най-бързи обиколки за кола с предно на Ринга.Много скоро рекорда на Ринга ще падне отново
  • #6
    27 rate up comment 4 rate down comment
    Европа ( преди 6 години )
    Рено са втори по продажби точно в Европа - 28-те от Европейския съюз + Efta /Швейцария, Норвегия, Лихтенщайн, Исландия/. И там Дачия си е Дачия. Дачия е Рено в Русия. А колко са евтини, колкото повечето от от другите, като изключим Фолксваген разбира се, там цените са фантастични, особено на екстрите, но като има балами да купуват, лошо няма.
  • #5
    9 rate up comment 20 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Втори са по продажби в Европа не заради качество, а заради ниските цени. И не забравяй, че в броя продадени коли включват и тези на Дачия с емблема на Ренде. Другото е, че те както и Фолк с Ваген са полудържавни перачници и всички държавни институции са с техни коли. Няма държавни поръчки, няма оферти, а директно се вземат само от тези марки. Та заради това перачниците продават най-много в Европа и никъде другаде. Изключвам Китай за ФВ, защото са си и полу китайска.
  • #4
    33 rate up comment 6 rate down comment
    Европа ( преди 6 години )
    То защото много хора бягат от рискове, затова Рено 2016 и 2017 са на второ място по продажби в Европа след Фолксваген. А групата Рено-Нисан може и да станат на първо място в света по продажби.
  • #3
    8 rate up comment 20 rate down comment
    Дошо ( преди 6 години )
    Ако го бе направил Нисан нещата щяха да са други, иначе надеждата умира последна относно подобряване постижението на Цивик R.
  • #2
    11 rate up comment 22 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Хубава и бърза кола, която може да се ползва всекидневно, но проблемът е, че ще сте абонат на сервизите. Цивилните им версии са проблемни, а какво остава за наточена, спортна версия с много екстри. Точно поради тази причина хората бягат от такива рескове. Всъщност може да са е направили здрава и безпроблемна, но като се знае славата им на ненадеждни и трошливи, риска не си струва.
  • #1
    18 rate up comment 20 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Както и предишните бързи Мегани ще остане само в каталозите или някоя и друга ПР и дилърска бройка, понеже те са бързи, мощни ама никой не иска да плати пари за тях.Горчивата истина.