IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi RS4 Avant излиза на пазара срещу 79 800 евро

В Германия вече се приемат поръчки за "бясното" комби

Audi RS4 Avant излиза на пазара срещу 79 800 евро

Германският производител Audi обяви, че започва да приема поръчки за новото поколение (B9) на модела RS4 Avant. „Бясното комби”, както нарекоха автомобила, е оценен на минимум 79 800 евро.

Audi RS4 Avant излиза на пазара срещу 79 800 евро

Машината бе показана официално пред близо 2 месеца на автосалона във Франкфурт. Комбито е оборудвано с нов 2,9-литров V6 TFSI biturbo, който се поставя и на модели на Porsche. Мощността на двигателя е 450 к.с. и 600 Нм., като той работи в комбинация с фирмената система за задвижване на четирите колела quattro и 8-степенна автоматична скоростна кутия с два съединителя.

Audi RS4 Avant излиза на пазара срещу 79 800 евро

Автомобилът ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,1 секунди, което е с 0,6 секунди по-бързо от предишното поколение на модела. Като опция се предлага пакет RS Dynamics, при който електронното ограничение на масималната скорост се премества от 250 на 280 км/ч.

Audi RS4 Avant излиза на пазара срещу 79 800 евро

На външен вид новото Audi RS4 Avant изглежда наистина впечатляващо, особено с предлаганите като опция 20-цолови джанти. В салона на поставени спортни клесла, волан с подрязана долна част и индикатор G-force на главния дисплей.

Снимки: Audi

Тагове: audi rs4 avant
0 от 500
  • #7
    8 rate up comment 5 rate down comment
    То none ... ( преди 6 години )
    по принцип кара рено, та и от там уврежданията му!Да кажеш: "..като салон са на 1/2 на БМВ и на 1/5 на спортните Лексус" говори за сериозна форма на деменция!А твърдението: "Като пътно поведение са ок ..." - явно е взето от сравнение с некое рено ...))))
  • #6
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Мда, само ти си карал, ОК! Безидейност? Не просто функционалност. Хладно и точно, без никакви залитания, такова каквото трябва да бъде!Изгъзените неща са при други, основно от ИзтокНе постна снимка на твоя вътрешен уникален дизайн. Нещо стил Дачия?
  • #5
    3 rate up comment 14 rate down comment
    ФАКТ! ( преди 6 години )
    Гледайте ква изработка а у форума на Рено некъв обяснява нова кола лопа вика и тропа италианските кендзефен съшщите.Само тия дойчовците правят коли ей мама си б.ло!
  • #4
    5 rate up comment 17 rate down comment
    none ( преди 6 години )
    Хммм, колеги коментиращи спрете да гледате колите от този клас само на картинки. Покарайте ги и после пишете мнения. Ювелирна изработка дрън дрън. Карал съм РС-4 и РС-6 от 2014/2015 година и мога да кажа че като салон са на 1/2 на БМВ и на 1/5 на спортните Лексус. Като пътно поведение са ок, но и другите също. Салона на Ауди е пълна безидейност както и екстериора им междувпрочем.
  • #3
    19 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Мда, същото като шкодата е! Би ли постнал снимка с интериора на твоя коптор, да видим откъде сравнявашНе знам на каква база сравняваш интериора на Ауди, един от най добрите, с каквото и да било. Няма кой да ги пие по ергономичност и прецизност на сглобката. Фугите са перфектни навсякъде!
  • #2
    3 rate up comment 17 rate down comment
    none ( преди 6 години )
    Отвън си изглежда като предишното а вътре е същото дърво като Шкодата ... Иначе купето му е много здраво на това Ауди (или каращите го са големи късметлии ;)). Направо не мога да повярвам. Познат германец катастрофира в Германия с такова. С 200+ излетя от магистралата и събори гора с млади дървета. Отърва се с комоцио и леки наранявания. И РС6-ците са с много здрави купета. Колега се удари с такова с 200 в друг автомобил на магистралата и се отърва само с леки наранявания по лицето.
  • #1
    14 rate up comment 19 rate down comment
    Техник. ( преди 6 години )
    Как я обичаме тази марка автомонтьорите. Бонусите от там идват.