IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi RS4 Avant излиза на пазара срещу 79 800 евро

В Германия вече се приемат поръчки за "бясното" комби

Audi RS4 Avant излиза на пазара срещу 79 800 евро

Германският производител Audi обяви, че започва да приема поръчки за новото поколение (B9) на модела RS4 Avant. „Бясното комби”, както нарекоха автомобила, е оценен на минимум 79 800 евро.

Audi RS4 Avant излиза на пазара срещу 79 800 евро

Машината бе показана официално пред близо 2 месеца на автосалона във Франкфурт. Комбито е оборудвано с нов 2,9-литров V6 TFSI biturbo, който се поставя и на модели на Porsche. Мощността на двигателя е 450 к.с. и 600 Нм., като той работи в комбинация с фирмената система за задвижване на четирите колела quattro и 8-степенна автоматична скоростна кутия с два съединителя.

Audi RS4 Avant излиза на пазара срещу 79 800 евро

Автомобилът ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,1 секунди, което е с 0,6 секунди по-бързо от предишното поколение на модела. Като опция се предлага пакет RS Dynamics, при който електронното ограничение на масималната скорост се премества от 250 на 280 км/ч.

Audi RS4 Avant излиза на пазара срещу 79 800 евро

На външен вид новото Audi RS4 Avant изглежда наистина впечатляващо, особено с предлаганите като опция 20-цолови джанти. В салона на поставени спортни клесла, волан с подрязана долна част и индикатор G-force на главния дисплей.

Снимки: Audi

Тагове: audi rs4 avant
0 от 500
  • #17
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Който го купи ще се кефи максимално.Дава му всичката газ и нагъва Хасфалта,а вие си карайте дръгливите Дачии и Рендета дето били еталон....за комедия.
  • #16
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Хубаво е определено. Като за втора или поредна кола. Кафе рейсър както се казва. За всекидневно..... бая бензинец трябва да се приготви. Но хората са казали " КЕФ ЦЕНА НЯМА " Живи и здрави.
  • #15
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    по исторически и фактически причини рено се пише с малка буква!
  • #14
    10 rate up comment 5 rate down comment
    Дойчваген ( преди 6 години )
    Е как с кво Рено може да бъде сравнено само с едно нещо и това е селски нужник на двора.А Пижо и Ситроин изобщо не трябва да влизат в графата аутомобили!
  • #13
    18 rate up comment 1 rate down comment
    RX-7 ( преди 6 години )
    Вижте хора,в крайна сметка всичко е въпрос на вкус и възможности.Рено примерно го сравняват с колите от неговият ценови диапазон,явно не сте ме разбрали правилно.Просто стана на въпрос,че интериорите на ауди били калпави,нещо с което не мога да се съглася,затова го написах.Само да вметна,че този 3 мнения по-надолу е някой анонимник решил да открадне чужд ник.
  • #12
    1 rate up comment 7 rate down comment
    ФАКТ! ( преди 6 години )
    До РХ7 Искаш да кажеш че.. в едно Рено няма материали с добро качество на материали и изработка комфорт и динамика? :О
  • #11
    8 rate up comment 6 rate down comment
    RX-7 ( преди 6 години )
    E как с какво? С дачия, лада, тата и тем подобните
  • #10
    3 rate up comment 2 rate down comment
    ФАКТ! ( преди 6 години )
    До РХ7 а с какво сравняват едно Рено или Пежо примерно?
  • #9
    14 rate up comment 3 rate down comment
    Nabludatel ( преди 6 години )
    По принцип Ауди "наваксват" с доста прегледен интериор, изграден от материали с добро качество.Казвам "наваксват" заради пътното поведение, което по дефолт е със склонност към недозавиване. При S и RS-моделите се компенсира до известна степен чрез съотношение 40/60 на куатрото и активен диференциал, който прехвърля въртящия момент според завоя.БМВ имат най-ергономичният интериор, но с по-груби материали.Обаче напоследък по отношение на интериора напредъка е на Мерцедес. А там и комфорта си е даденост.
  • #8
    24 rate up comment 9 rate down comment
    RX-7 ( преди 6 години )
    Залитате пак в крайности.Интериора на Ауди като качество е еталона в индустрията.Всяко ревю,го споменават сравнявайки автомобилите.Има неща които са константа (макар винаги да има изключения).Винаги сравняват на една кола:динамиката и с тази на БМВ, качеството на изработка с това на Ауди,комфорта и с този на Мерцедес,здравината и с тази на Тойота/Лексус.Другото са ганьовски предразсъдъци...