IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американец получи 100% отстъпка за новия Tesla Roadster

Мъжът успя да убеди 55 човека да си купят електромобила

Американец получи 100% отстъпка за новия Tesla Roadster

Американецът Бен Сълинс получи 100-процентова отстъпка за следващото поколение на роудстъра на Tesla. Той е успял да убеди 55 човека да си купят новия електрически модел на американския производител, съобщава InsideEVs.

Американец получи 100% отстъпка за новия Tesla Roadster

Офертата е била публикувана в приложението на Tesla за смартфони през лятото. Компанията обявила, че дава отстъпка за новия Rodster в размер на 10% за всеки 5 доведени нови клиента.

Още 2% купувачът получава за всеки допълнителен клиент. Така той можел да си гарантира роудстъра напълно безплатно, а освен това и да получи „удивително приключение, което няма как да се купи с пари”.

Американец получи 100% отстъпка за новия Tesla Roadster

Бен Сълинс (на снимката) първи е успял не само да получи новия роудстър на Tesla, но и да вземе още няколко допълнителни награди. Едната от тях е да управлява машината, с която компания прокарва тунели под големите градове в САЩ, а също така и да присъства лично на премиерата на първия камион на марката.

Още в края на 2016 г. шефът на Tesla Илон Мъск потвърди предстоящото възраждане на модела Roadster, но не даде подробности за него. Първото поколение на двувратия автомобил се произвеждаше през периода 2008-2012 г., като използваше основата на Lotus Elise.

Снимка: Tesla Motors

Тагове: tesla roadster
0 от 500
  • #5
    20 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тези ги приказки ги слушахме и за производството на модел 3. Никога нямало да се стигне до реално производство. Дори да се стигне до такова производство цената била нереална. За тази цена нямало как да се направи такъв пробег. Сега обясняват как не можело да произведе по 1000 автомобила на месец, понеже предишните твърдения вече не вървят. Винаги е имало, има и за в бъдеще ще има песимисти. Добре е, че прогреса не зависи от такива като тях. Зависи от оптимистите, а и такива не липсват.
  • #4
    3 rate up comment 12 rate down comment
    Запознат ( преди 6 години )
    До вторият коментатор: ами това е короният номер на Енрон Мъск. Преди няколко месеца от Тесла обявиха, че били разпродадени всички фотоволтаични керемиди до края на 2018, интересно как може да са разпродадени всички, като те дори нямат завод и/или поточна линия където да се произвеждат тези керемиди. Всичко е горещ въздух за надуване на балона. А това че досега не са изкарали едно пени от цялата си дейност няма никакво значение. Гледайте филма за Enron и после открийте разликите с Тесла.
  • #3
    5 rate up comment 13 rate down comment
    Запознат ( преди 6 години )
    А иначе въпросният Бен Сълинс е от тези който живят покрай Тесла пропагандата която бълват от каналите си, има още две дузини подобни канали в youtube. Човека си мисли, че е напипал мекото на хляба, ама скоро ще му се наложи да си намери "истинска" работа.
  • #2
    4 rate up comment 15 rate down comment
    Запознат ( преди 6 години )
    Под видеото в youtube в което въпросният американец подскачаше и крещеше, че ще получи автомобил, който дори и на череж още не съществува му написах, че никога няма да го получи защото Тесла ще са фалирали много преди изобщо да почнат да го разработват. Днес ще има earnings call за третото тимисечие и отново ще лъсне, че царят е гол. Тесла няма да преживеят идните 3 години.
  • #1
    22 rate up comment 3 rate down comment
    Capital ( преди 6 години )
    Той е добър анализатор на Тесла колите и заслужава! Честито на цялото му семейство.ПП: Този под мене дори и да иска няма да заслужи коментар!