IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как се забавляват Люис Хамилтън и Юсеин Болт на пистата (ВИДЕО)

Една обиколка на трасето в Остин с двете звезди

Как се забавляват Люис Хамилтън и Юсеин Болт на пистата (ВИДЕО)

Гран при на САЩ през уикенда поднесе поредната страхотна битка във Формула 1 този сезон, която отново беше спечелена от Люис Хамилтън – девети негов успех през 2017 и пети в последните шест състезания. На старта в Остин не липсваха звезди, като сред тях се откроиха бившия президент на Щатите Бил Клинтън и най-бързия човек на света Юсеин Болт.

Как се забавляват Люис Хамилтън и Юсеин Болт на пистата (ВИДЕО)

Клинтън награди пилотите на подиума, а Болт проведе импровизираната пресконференция на първите трима и дори двамата с Люис Хамилтън позираха заедно в известната в цял свят поза „Светкавицата Болт”.

Но встрани от камерите остана още едно забавление на Хамилтън, който има нужда от пето място този уикенд, за да стане световен шампион за четвърти път и Болт.

Двамата фучат по пистата с зелен Mercedes-AMG GT, като Хамилтън е зад волана и е изключил електронните системи, които помагат на водача. Болт пък се наслаждава на изживяването, като част от репликите му не са подходящи за малки деца. И не забравяйте, че Юсеин знае някои неща за бързото каране, все пак толкова време беше рекламно лице на Nissan GT-R и дори получи един такъв златен автомобил от японската компания.

Допреди година подобно видео нямаше как да се появи в интернет, но присъствието му тук е доказателство, че световният шампионат се променя. Вижте го:

0 от 500