IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Rolls-Royce обяви какво никога няма да сложи на автомобилите си

Британският производител намира тази опция са загрозяваща

Rolls-Royce обяви какво никога няма да сложи на автомобилите си

Британският производител на луксозни автомобили Rolls-Royce никога няма да сложи на своите модели тъч-скрийн екран. Това разкри директорът по комуникациите на компанията за Източна Европа Франк Тиман пред журналисти.

Rolls-Royce обяви какво никога няма да сложи на автомобилите си

„Подобно нещо няма как да се появи в салона на нашите автомобили. Да, то може би е удобно и практично, но е крайно неестетично. Ние смятам, че класическите прибори за управление никога няма да загубят своята актуалност”, коментира Тиман.

Последният модел на британците, представен по-рано тази година, е осмото поколение на Rolls-Royce Phantom, който бе определен от компанията като “най-тихия автомобил на планетата”. Общото тегло на шумоизолиращите материали е 130 кг., а гумите Continental, с които е оборудван автомобилът, са запълнение със звукопоглъщаща пяна.

Rolls-Royce обяви какво никога няма да сложи на автомобилите си

Машината е оборудваната с битурбо V12 двигател с обем 6,75 литра, който развива 563 к.с. В комбинация с 8-степенна автоматична скоростна кутия ZF този мотор ускорява от 0 до 100 км/ч за 5,3 секунди, а максималната скорост е 250 км/ч.

Снимки: Rolls-Royce
 

Тагове: rolls-royce
0 от 500
  • #3
    13 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    А защо не?Един класически Ролс, когато наистина се произвеждаха истински Ролсове ръчна изработка и внимание към всеки детаил струващи милиони сега. Да бих искал такъв, а не подобие на Ролс Ройс в който няма нито дух, нито класика, нето лукс, нито нещо освен някакви бутафорни неща мъчещи да заместят старото и неповторимо. Не случайно на старите Ролсове цениту им растат, а на новите произведени под шапката на баварците падат и некога няма да са на нивото на старите.
  • #2
    11 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    За мен атмосферка с карбуратор и барабанни спирачки отпред! Мухаха
  • #1
    31 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Никога не казвай "никога"!Преди години точно БМВ бяха заьвили, че те никога няма да слагат турбо на бензиновите си коли и никога няма да правят коли с предно задвижване.Сега не само, че слагаттурбини, но вече и по 4 слагат дори. И започнаха на предното много да наблягат. Явно разчитат на късата памет на хората, но не всички забравят какво са обещавали. Иначе за тъч дисплеите може би са прави, че не е много редно да се слага в такива класики, но света се променя.За мен е редно и да е атмосферка