IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Rolls-Royce обяви какво никога няма да сложи на автомобилите си

Британският производител намира тази опция са загрозяваща

Rolls-Royce обяви какво никога няма да сложи на автомобилите си

Британският производител на луксозни автомобили Rolls-Royce никога няма да сложи на своите модели тъч-скрийн екран. Това разкри директорът по комуникациите на компанията за Източна Европа Франк Тиман пред журналисти.

Rolls-Royce обяви какво никога няма да сложи на автомобилите си

„Подобно нещо няма как да се появи в салона на нашите автомобили. Да, то може би е удобно и практично, но е крайно неестетично. Ние смятам, че класическите прибори за управление никога няма да загубят своята актуалност”, коментира Тиман.

Последният модел на британците, представен по-рано тази година, е осмото поколение на Rolls-Royce Phantom, който бе определен от компанията като “най-тихия автомобил на планетата”. Общото тегло на шумоизолиращите материали е 130 кг., а гумите Continental, с които е оборудван автомобилът, са запълнение със звукопоглъщаща пяна.

Rolls-Royce обяви какво никога няма да сложи на автомобилите си

Машината е оборудваната с битурбо V12 двигател с обем 6,75 литра, който развива 563 к.с. В комбинация с 8-степенна автоматична скоростна кутия ZF този мотор ускорява от 0 до 100 км/ч за 5,3 секунди, а максималната скорост е 250 км/ч.

Снимки: Rolls-Royce
 

Тагове: rolls-royce
0 от 500
  • #13
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Фантома на снимката е истински Ролс, изработен на ръка и струва доста. Не милиони, но то такъв никога е нямало ис малки изключения
  • #12
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Да, прав си. Шефа ще се смени, технологиите ще напреднат и ще сложат.
  • #11
    14 rate up comment 5 rate down comment
    Колев ( преди 6 години )
    Относно турбините - там вече се намесват други мерки и показатели - за вредни емисии, мощност и кпд, икономия и т.н. които правутелството и една камара огранизации регламентират. Така че за турбината не мисля, че е такъв проблем.Говорим за козметични неща като тъчскрийн вместо класическите уреди например.Както дадох примера - най-скъпите часовници на света са с по-ниска точност от часовник за 20 лв. Обаче вторите не могат да изместят първите. Има си причини.
  • #10
    8 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Каква е тая 7-*** серия без тъчскрийн бе немски лоени мозъци?Това, че сте я преоблекли 7-мата серия с фрак и цилиндър не значи, че тялото е различно.Слагайте каквото има в 7-мата серия и не се правете, че това е друго! Няма кой да ви се върже.
  • #9
    7 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ама защо изобщо има дисплей?Нали това е класика. Нямали да слагат тъч, ама слагат дисплеи? Що така бе?Давайте с аналоговите прибори!А дали е тъч или не е е все тая. Можеш да го управляваш с копчета, можеш и с пръсти върху дисплея.Тъча можеш да го изключиш, ако искаш и само с копчета и бутони. Е да де ама нали на интересни трябва да се направят германчетата и да ни внушат, че това е афтентично старо и е класика над класиките, нещо, че са го 0ср-али тотално с техние недомислици и простотии.
  • #8
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Така е Колев, но защо така двулично го правят. Слагат турбини на класиката. Не е редно мисля. А защо слагат ЛЕД светлини? Това също не би трябвало да подхожда на такава лимузина.
  • #7
    15 rate up comment 4 rate down comment
    Колев ( преди 6 години )
    Ролс Ройс да сложат тъчскрийн и компютър на който да си гледаш fb/youtube/twitter е като швейцарците Tag Heuer/Breitling/Tissot/Rolex да почнат да правят най-скъпата си гама златни часовници с платинени елементи да им сложат електронен дисплей.Може, но е някак си олиг*френско
  • #6
    16 rate up comment 9 rate down comment
    Дърводелец ( преди 6 години )
    Браво, само така!У ролса ройса трябва да има телефон с шайба и телевизорчета с кинескопи и видеокасетка.Аудиото трябва да е лампов радио кастофон с авто реверс!
  • #5
    9 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Точно си е скъпа 7-ца ползваща името на английската легенда. Също, както опропастиха и Мини.Немска му раотъ...
  • #4
    13 rate up comment 14 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 6 години )
    Мноу скъпа излиза тая 7ца на баварците ве ;)