IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Наглец си го получи на бензиностанция в София

Нагледен урок защо не трябва да се пуши до бензинова колонка

Наглец си го получи на бензиностанция в София

Любопитна случка се разигра на столична бензиностанция. Видеото беше качено в социалните мрежи, като породи огромен брой коментари.

Наглец си го получи на бензиностанция в София

Главно действащо лице е младеж, който слиза от Opel с пернишка регистрация и застава до бензиновата колонка, пушейки цигара. Това явно вбесява един от служителите на бензиностанцията, който се приближава и изпразва пожарогасителя върху наглеца.

Младежът и неговият спътник си тръгват, побелели от пяната от пожарогасителя, а постъпката на служителя предизвика одобрението на повечето хора, гледали видеото. Те са категорични, че младежът с цигарата си е заслужил напълно това, което му се случи, въпреки че той самият едва ли осъзнава какво точно е направил.



Снимка и видео: Facebook

0 от 500
  • #3
    22 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Браво на човека.Само, че ме съмнява да направи същото, ако не беше някво ***, а няква мутряга с джип.Тва е положението в България, полицайте само на пишлемета се правят на мъже, охранители само на пишлемета се правят на мъже и чичковците-герои също.
  • #2
    38 rate up comment 0 rate down comment
    fan. ( преди 6 години )
    Според мен първо са му казали да не пуши до колонката , от това ,което се вижда , но се е на правил на много оътворен и си го получи:)))
  • #1
    52 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Само така трябва да се действа с *** !Само дето такива като този ЧОВЕК са единици - повечето Българи са страхливци и виртуални смелчаци в Интернет !Браво !