IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Наглец си го получи на бензиностанция в София

Нагледен урок защо не трябва да се пуши до бензинова колонка

Наглец си го получи на бензиностанция в София

Любопитна случка се разигра на столична бензиностанция. Видеото беше качено в социалните мрежи, като породи огромен брой коментари.

Наглец си го получи на бензиностанция в София

Главно действащо лице е младеж, който слиза от Opel с пернишка регистрация и застава до бензиновата колонка, пушейки цигара. Това явно вбесява един от служителите на бензиностанцията, който се приближава и изпразва пожарогасителя върху наглеца.

Младежът и неговият спътник си тръгват, побелели от пяната от пожарогасителя, а постъпката на служителя предизвика одобрението на повечето хора, гледали видеото. Те са категорични, че младежът с цигарата си е заслужил напълно това, което му се случи, въпреки че той самият едва ли осъзнава какво точно е направил.



Снимка и видео: Facebook

0 от 500
  • #13
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Аз казах на никой нищо нямаше да направя. Освен на такъв като теб. Ти за мутра ли се имаш, смешнико?
  • #12
    1 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ето го първия виртуален "смелчага" хаха. Айде да те видя как изпразваш пожарогасител в лицето на мутра придружена с още няколко смешнико. Само в сънищата ти хаха
  • #11
    2 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    На никой нищо нямаше да направя, да. Освен ако не беше някъв много да му знае устата, като теб.
  • #10
    27 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Сега пък клавиатурните смелчаци почнаха да питат дали човека щял да направи същото ако бяха мутри. Ами най-вероятно не, сигурно щеше да реагира по друг начин. Ама вие на негово място най-вероятно нямаше да направите нищо дори и в случая с пишлеметата.
  • #9
    25 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Щом стигнах до това, че автомобилът е бил с пернишка рагистрация, всичко си дойде на мястото и нямаше питанки:"Този нормален ли е?" Ясно е, че НЕ е!
  • #8
    20 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Браво! Само така се действа срещу подобни наглеци!Евала на служителя. Повече трябва да са, като него и да има обществена нетърпимост към подобни прояви застрашаващи живота на много хора.
  • #7
    15 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    " Ако се намерят хора да смилат от време на време някоя мутряжка група/организация , ще се пооправят нещата." Прав си така е, тия мутроподобни *** от друго не разбират, трябва да слезе човек на тяхното ниво. Иначе най-грешното е да се показва СТРАХ пред такива хора, това ги прави по-силни. Лесно е да се каже зад клавиатурата, но в реална ситуация дали ще е така.
  • #6
    21 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    само така трябва да се действа с/у олигофренитежалкото е че такива хора, които действат в България са един на 100 000другите са страхливи мишки
  • #5
    36 rate up comment 0 rate down comment
    бензинджия ( преди 6 години )
    предупреден е от персонала, след което си го получава. Браво на човека!
  • #4
    18 rate up comment 0 rate down comment
    Навуходоносор ( преди 6 години )
    До господина под мен, определено сте прав, не се бях замислял от тази гледна точка. Ще има доста хляб да изядем ,докато стигнем до там и на мутрягите да им се правят забележки и да ги тренираме като обикновени хора, а не като нещо повече, понеже дебелият врата и липсата на умствен капацитет, обноски, интелект не ги прави нещо повече. Ако се намерят хора да смилат от време на време някоя мутряжка група/организация , ще се пооправят нещата.