IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Илон Мъск накара майка си да чака за Tesla Model 3

Роднинството с шефа на компанията не помогнало на 69-годишната дама да пререди опашката

Илон Мъск накара майка си да чака за Tesla Model 3

Мей Мъск – майка на изпълнителния директор на Tesla Motors – Илон Мъск, се оплака в социалните мрежи, че не е успяла дори с връзки за получи своя електромобил Model 3 по-рано.

Илон Мъск накара майка си да чака за Tesla Model 3

Както е известно, близо 500 000 души си поръчаха новия модел на компанията за електромобили. Майката на Мъск е някъде около 300-хилядното място в списъка. 69-годишната дама се е опитала да се придвижи по-напред в листата на чакащите, но роднинството с шефа на компанията не и е помогнало, и тя ще трябва да чака реда си.

Компанията започна да приема поръчки за Model 3 още през 2016 г., а производството на електромобила стартира през юли тази гозина. На пазара машината ще се появи в две модификации - Model 3 Standart и Model 3 Long Range, които се отличават както по оборудване, така и по пробег.

Стандартният вариант струва 35 000 долара и осигурява пробег от 254 км. Ускорението от 0 до 96 км/ч отнема 5,6 секунди, а максималната скоросте 210 км/ч.

Илон Мъск накара майка си да чака за Tesla Model 3

Топ-версията може да измине 500 км, като ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 5,1 секунди. Максималната скорост е 225 км/ч, а цените стартират от 44 000 долара.

Снимка: Tesla

Тагове: tesla model 3
0 от 500
  • #5
    5 rate up comment 12 rate down comment
    до ваг фена ( преди 6 години )
    аре ходи дишай изгорела нaфта бе смeшник,за кво си написал 5 коментара все едно някой ще се обърка че не си ти
  • #4
    7 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    това тролейче ако вдигне 225 оставащите 450 км ще се вози на рептрак
  • #3
    8 rate up comment 3 rate down comment
    mancho ( преди 6 години )
    Не съм противник на електричките, но ако идващите 6-12 мес. продължават с по 200-300 3ки на месец... доста ще изнервят инвеститори и клиенти.
  • #2
    10 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ха-ха, егати пошло скалъпенаат реклама. Толкова много я искат и толкова е отговерн към клиентите си, че чак майка му ще чака ако иска кола. Добри са, спор няма :D
  • #1
    6 rate up comment 7 rate down comment
    пена ( преди 6 години )
    При няма предреждане. Няма и намаления за "наши хора". Всеки плаща обявената цена. Това е много по-коректно отношения от традиционните дилъри, при които или трябва да си познат на шефа, или да се пазариш като нагъл ***, или оставаш ****ан...