IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Илон Мъск накара майка си да чака за Tesla Model 3

Роднинството с шефа на компанията не помогнало на 69-годишната дама да пререди опашката

Илон Мъск накара майка си да чака за Tesla Model 3

Мей Мъск – майка на изпълнителния директор на Tesla Motors – Илон Мъск, се оплака в социалните мрежи, че не е успяла дори с връзки за получи своя електромобил Model 3 по-рано.

Илон Мъск накара майка си да чака за Tesla Model 3

Както е известно, близо 500 000 души си поръчаха новия модел на компанията за електромобили. Майката на Мъск е някъде около 300-хилядното място в списъка. 69-годишната дама се е опитала да се придвижи по-напред в листата на чакащите, но роднинството с шефа на компанията не и е помогнало, и тя ще трябва да чака реда си.

Компанията започна да приема поръчки за Model 3 още през 2016 г., а производството на електромобила стартира през юли тази гозина. На пазара машината ще се появи в две модификации - Model 3 Standart и Model 3 Long Range, които се отличават както по оборудване, така и по пробег.

Стандартният вариант струва 35 000 долара и осигурява пробег от 254 км. Ускорението от 0 до 96 км/ч отнема 5,6 секунди, а максималната скоросте 210 км/ч.

Илон Мъск накара майка си да чака за Tesla Model 3

Топ-версията може да измине 500 км, като ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 5,1 секунди. Максималната скорост е 225 км/ч, а цените стартират от 44 000 долара.

Снимка: Tesla

Тагове: tesla model 3
0 от 500
  • #15
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    (Марешки се каза, че бил на загуба от 2,5 милиона от продажбите под реалните цени)не продава под реалните цени просто направи най-голямата бензиностанция в България и не само не го защитавам само пиша от какво е загубата
  • #14
    3 rate up comment 1 rate down comment
    МЕТАХА ( преди 6 години )
    Някои хора изпитват носталгия по шуро-баджанащината от времето на соца...
  • #13
    14 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Марешки се каза, че бил на загуба от 2,5 милиона от продажбите под реалните цени......Марешки казва едно, ама истината е, че жена му е роднина на Юрий Лужков.Просто Мрешки има яки връзки с руската мафия(респективно Русия, то е едно и също.Нали не мислите всеки може да подбива цените на Лукойл?Една таксиметрова фирма опита да свали цените и я смазаха за два дни, тоя от две години продава горива по-евтино от монополиста и му се разминава.Да бе да!?Блажени са вярващите!
  • #12
    13 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    А някой знае ли защо при цена на петрола от 56 долара за барел и долар на ниво 1,66 лева ЗАЩО горивата са на тези високи цени Как защо бе?Защото трябва да пълним дупките в бюджета на братска Русия.
  • #11
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Пенке, Пенке... ( преди 6 години )
    Пенке, еми имаме си заплати даваме ги бе. Успокой се ти си на далавера, нито заплата имаш, че да я даваш, нито кола, че да се набутваш с нафта. Имаш обаче интернет за да хейтиш, това ти стига.
  • #10
    7 rate up comment 10 rate down comment
    пена ( преди 6 години )
    "А някой знае ли защо при цена на петрола от 56 долара за барел и долар на ниво 1,66 лева ЗАЩО горивата са на тези високи цени"Заради ***, които плюват електромобилите и си дават смешните заплати за нафта. Докато има шарани....
  • #9
    11 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Поредният ПР ход на Мъск, в това е цар. Ама иначе за нищо не става. Балона се надува и надува....
  • #8
    20 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    А някой знае ли защо при цена на петрола от 56 долара за барел и долар на ниво 1,66 лева ЗАЩО горивата са на тези високи цени
  • #7
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Или желаещите са намалели или мнозина се отказват да чакат..... или и двете , все пак от Германия се задават много по апетитни възможности
  • #6
    24 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Бутафорна реклама на бутафорен автомобил...