IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Brabus представи най-бързия кабриолет на планетата

Rocket 900 Cabrio разчита на V12 двигател с мощност 900 к.с.

Brabus представи най-бързия кабриолет на планетата

Тунинг-ателието Brabus представи доработена версия на кабриолета Mercedes-AMG S65. Премиерата на машината, която нейните създатели определят като най-бързият открит автомобил на планетата, ще се състои по време на автосалона във Франкфурт в средата на септември.

Brabus представи най-бързия кабриолет на планетата

Brabus Rocket 900 Cabrio е оборудван с модернизиран V12 двигател, чийто работен обем е увеличен от 6,0 на 6,3 литра. Освен това инженерите са увеличили диаметъра на цилиндрите, поставили са нови изпускателни колектори, както и по-големи турбокомпресори.

Блокът за управление на мотора е преработен, като едновременно с това е усъвършенствана и системата за охлаждане. Двигателят се комбинира със 7-степенна автоматична скоростна кутия, която също е модернизирана от екипа на Brabus.

Крайният резултат е увеличение на мощността от 630 к.с. и 1000 Нм на 900 к.с. и 1200 Нм, като въртящият момент е ограничен по електронен път. Кабриолетът ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,9 секунди - с 0,2 секунди по-бързо от стандартния автомобил. Максималната скорост на колата е над 350 км/ч, като километражът е разграфен до 400 км/ч.

Кабриото се предлага с допълнителни аеродинамични елементи по каросерията, а също така и с 21-и и 22-цолови лети джанти, които са създадени специално за този автомобил.

Снимки: Brabus

0 от 500
  • #11
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    милионерчето пак се появи да ни обясни нещата от богатият му (на фантазии) живот.тук всички "милионери" карат немско и са фенове на вурстовете. всъщност богатото на фантазии фенче е един и си го знаем. не го слуша главата никак. я кажи каква кола караш ве пуяк, като толкова много се дуеш и обясняваш кой какво може да си позволи и да кара.като ти чета детските разсъждения ми става ясно колко си лек. и да снаеш че приятеля ти е прав. балък си и то голям, че и лъжец неземен.
  • #10
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тази кола е за отличници бе, те не губят нищо, защото само печелят и могат да си я позволят. Като нямаш пари си карай 15 годишната дачия и се успокоявай, този с Брабуса колко пари бил загубил.
  • #9
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Разсъждавате странно. Колко трябва да си балък като имаш 100 бона за кола??? Или понеже повечето тарикати карат безлична баракуда за 10 бона щото име гоуема заплатата и взимат по 3к на месец....Оня ден един приятел ми обясняваше какъв балък съм че губя големи суми от обезценката на новите ми коли, какво губа това което съм изкарал по 10 и хич не ми дреме няма си нося парите на оня свят, ама той като ги няма и за него е загуба ама поне се оспокоявам че е тарикат а не балък като мене.....
  • #8
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Значи силов туниг за 0.2 сек и скромната цена от почти 100 000 евро. Браво!Да живеят бaлъциTe и феновете на немското.То всъщност е едно и също.Винаги съм казвал и пак ще го кажа, че немците ще спрат да продават, когато баламурниците изчезнат, т.е. никога, защото пясъкът в пустинята ще свърши, но *** винаги ще има.
  • #7
    1 rate up comment 1 rate down comment
    бай уй ( преди 6 години )
    Ти не гледаш, това е цената на пакета на Брамс, не колата
  • #6
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Stern ( преди 6 години )
    До Zoo Yorkhttp://***.brabus.com/en/deliver.php?id=13759&filename=BRABUS%20900%20V12%20biturbo.EN.doc.pdf ето линк за да видиш правилно.
  • #5
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    мадеинджермани поклон пред инженерната мисъл кога ще се престрашат да направят 16 цилиндрово чудовище крайно време е да опитат да възродят майбах като единствен достоен конглокент на бугати а не да съществува като комфортен пакет
  • #4
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Zoo York ( преди 6 години )
    Тоо па 89 000 евро !!!! май нещо не си видял правилно. То мерцедеса струва повече преди да е тунингован от Брабус :))))
  • #3
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Stern ( преди 6 години )
    В сайта на брабус може да се види и цената е колосална... и за капак 4900 евро за работа хахаха тези се ***...Price: 89.900,- ?***Assembly price: 4.900,- ?***
  • #2
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Tук нещата нещо не се вързват или доработката е направена за лузъри, които искат да се хвалят само с коне и нютон метри!Да направиш подобни подобрения, да качиш мощността с 270 к.с. и да имаш 0,2 сек подобрение на ускорението до 100 км/ч е някаква абсолютна смешка. да не говорим, че като цяло ускорението е доста посредствено за такива мощности и въртящ момент. Не става ясно и колко струва това удоволствие. 20-30 000 евро или повече? Като им знам цените може и повече да е.