IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Само в Automedia: Първи снимки и информация за новия Duster

Бестселърът на Dacia ще бъде показан на автосалона във Франкфурт

Само в Automedia: Първи снимки и информация за новия Duster

Екипът на Automedia и „Колела” беше единственият български представител на закрита презентация на новото поколение на Dacia Duster в Париж. Официалната премиера на новото поколение на хитовия румънски кросоувър ще се състои на 12 септември в рамките на международното изложение във Франкфурт.

Само в Automedia: Първи снимки и информация за новия Duster

От 2010 г., когато се появи първата генерация, досега по света са продадени над 1 млн. бройки от Duster. Сега в Dacia се надяват, че новото поколение не само ще повтори успеха на предшественика си, но и ще го задмине. За целта модлът запазва големети си предимства – атрактивна цена, сериозни оф-роуд възможности, здравина и дизайн, но и добавя някои нови качества, които би трябвало да го направят още по-популярен.

Само в Automedia: Първи снимки и информация за новия Duster

Само за първите 3 години Duster успя да запише над 450 000 продажби, което го превърна в истинска сензация на пазара. При това кросоувърът се утвърди на едни от най-сериозни пазари в Европа, като успешно си съперничи с всъдеходните модели на най-големите световни производители.

Както и при останалите модели на марката, така и Duster се прицели в клиенти, които искат да получат много неща, но на по-ниска цена. Непрекъснато разрастващият се пазар на SUV-моделите помогна на автомобила да направи огромен скок напред, като през цялото време той продължи да се развива.

Очаквайте подробности за двигателите и оборудването на новата Дачиа Duster

Само в Automedia: Първи снимки и информация за новия Duster

 

Тагове: dacia duster
0 от 500
  • #18
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Много са факторите при избор между нова бюджетна или стара премиум кола, и не е само до комплексарщина. В Германия много хора ежедневно пътуват до работа на разстояния от порядъка на 100 километра и не могат да си позволят колата им непланирано да влезе в сервиза за една седмица например. Аз като карам по 7-8 хиляди на година, ходя пеша на работа, сервизния труд в БГ е сравнително евтин, едрогабаритни части по моргите под път и над път, защо да не взема нещо с достатъчно останал хляб в него?
  • #17
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Едно е кола втора ръка и съвсем друго е нов внос. Разлика правиш ли изобщо? Ако в Англия колите втора ръка са на средна възраст 5 г. то у нас са 15 г. Усещаш ли тънкият момент? а усещаш ли още по-тънкият, че там контролните органи отговарящи за техническите прегледи няма да допуснат неизправен автомобил на пътя, а при нас това е правило. А случайно да знаеш че новият внос у нас е предимно от удряни евтини таратайки? Не, нали!Казах ти, че мисленето ти не е от силните ти черти.Спри с глупостите!
  • #16
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Извода на паляка на форума е, че бедните карали Дачия. Ами нормално е бедните да карат бюджетен автомобил нали. Ама не са чак толкова бедни, че чак да карат нов внос, като теб нали. На пари може да не си чак толкова беден, защото тук драйверите на нов внос немски трошки сте все милионерчета, но на сиво вещество си много беден. Всеки ден го доказваш с писаниците, които определено ни забавляват.И да ти кажа умните хора ще предпочетат нов бюджетен автомобил пред нов внос на 10+ г. во
  • #15
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    По статистика най-много Дачия се кара във Франция и на второ място е Германия. Основен пазар на марката е точно Германия. Може би според форумният капацитет статистиката пна продажбите по държави лъже, а той който не си е подавал носа от махалата ни казва истината. Първо провери документите на водачите и разбра, че били само чужденци от Източна европа, а сега им направи проверки на банковите сметки и установи, че и са бедни.Браво! Чупиш тАпомера отвсякъде!Паляка на форума си!
  • #14
    4 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Дачии в немско имат само бедните, това е абсолютен Факт! При това не са много. Същото е и в АвстрияМасово евтините са деривати на ВАГ, скъпите са на премиум триото. В големите градове е пълно с автомобили по над 100к лв. Не знам кой от какво село не е излизал, но си личи кои Германия са виждали само на снимки
  • #13
    13 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Някакъв aMбрeaж по-долу кръстил се Germany обяснява кой какво си бил вземал в Germany без да е излизал от селото в което живее. Ей, такива капацитети карат немски таратайки нов внос и си избиват комплексите на пътя мислейки си, че са по-по-най от другите.Направо са ми смешни комплексарите с 10-15-20 годишни немски премиуми как гордо гледат останалите и едва ли не се чувстват висша класа, а изобщо даже и не си помислят, че са смешни и жалки. Колата им е по-евтина дори и от Дачия...
  • #12
    15 rate up comment 4 rate down comment
    до: Germany ( преди 6 години )
    На челата ли им пише, че са чужденци или ти лично им провери паспортите? Аман от комплексари, като теб! Кръстил си се така, а сигурно не си стъпвал в тази държава никога и даже не се интересуваш от нея. Само ще ти кажа, че 100% германци комшии в Германия, където живея от доста време вече имат 2-ра Дачия в семейството. Жената преди години си взе Сандеро. Остана явно доволна, а после мъжът и си продаде старата немска кола и си взе Дъстър.Не съм говорил с тях дали са доволни от избора, но явно са!
  • #11
    6 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    рено - лоша дачия за повече пари!
  • #10
    3 rate up comment 14 rate down comment
    сЛоган ( преди 6 години )
    Задръстер - само за задръстеняци!
  • #9
    5 rate up comment 16 rate down comment
    Germany ( преди 6 години )
    Ама не германците купуват задръстерите, ами най-вече мигранти и източно-европейски ***, с които за съжаление се задръсти Германия.