IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Над 400 коня за Toyota Supra?

Възродената легенда идва през 2019 с V6 турбо мотор

Над 400 коня за Toyota Supra?

Представянето на концептуалния BMW Z4 в Пебъл Бийч върна интереса към възродения съвместен проект на BMW и Toyota за спортен модел, като версията купе на автомобила ще е новата Toyota Supra.

Над 400 коня за Toyota Supra?

Според последните изтекли данни от Toyota, възродената легенда Supra ще е повече от вълнуващ автомобил. Supra ще получи 6-цилиндров мотор, но тук не става въпрос за редови 6-цилиндров двигател, идващ от BMW, а за нов V6 с турбо и работен обем 3,5 литра, разработен съвместно от двете компании, като мощността му ще е над 400 конски сили.

Другата интересна новина е, че новата Supra ще се предлага с механична трансмисия – радост за най-верните почитатели на спортните модели след масовото нахлуване на автоматици и в този сегмент. Но това изобщо не е потвърдено, като се има предвид, че до скоро се твърдеше, че Supra ще се предлага само с автоматична трансмисия.

Над 400 коня за Toyota Supra?

По-късно в моделния цикъл на Supra, ще се появи и хибридна версия, която ще е и най-мощният вариант на моделя. Световната премиера за новата Toyota Supra се очаква в началото на 2019 година, но е много вероятно предсериен концепт да бъде показан още този октомври на изложението в Токио.

Тагове: bmw toyota toyota supra
0 от 500