IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Разкриха новото BMW M5 преди премиерата му (ВИДЕО)

Според последните даннии суперседанът ще развива 680 к.с.

Разкриха новото BMW M5 преди премиерата му (ВИДЕО)

Часове преди официалната премиера на новото BMW M5 в интернет-пространството се появиха снимки и информация за модела. Те бяха публикувани от изданията BMW Blog и Bimmerpost.

Разкриха новото BMW M5 преди премиерата му (ВИДЕО)

Най-мощният седан в гамата на 5-Series е получил редица характерни визуални отличия от стандартния модел. Автомобилът е оборудван с черна решетка на радиатора с хромирани елементи, преработена броня с увеличени въздухопроводи, уникални джанти, под които се виждат „златни” спирачни механизми, спортна изпускателна система с 4 тръби, заден дифузьор и спойлер на багажника.

Разкриха новото BMW M5 преди премиерата му (ВИДЕО)

Най-важното в случая обаче е с каква мощност разполага суперседанът. Според информацията на двете издания, новото BMW M5 разчита на 4,4-литров V8 двигател с 680, а не с 600 к.с., както се твърдеше досега. Това автоматично превръща колата в най-бързият седан на планетата, тъй като се очаква ускорението от 0 до 100 км/ч да отнема 2,9 секунди. А максималната скорост ще бъде като на суперкола – 370 км/ч.

Разкриха новото BMW M5 преди премиерата му (ВИДЕО)

Все още тези цифри не са официално потвърдени от прозводителя. До няколко часа ще стане ясно дали те са верни или не. Така че очаквайте подробности!


Снимки и видео: BMW Blog

 

Тагове: bmw m5
0 от 500
  • #9
    8 rate up comment 11 rate down comment
    re ( преди 6 години )
    Пичове, аз да ви кажа, да знаете. Колкото повече разчиташ на 4х4-то си, толкова по-голям трактор ще те дърпа.Верно е, че на старт направо чупи врата, но аз не карам само в права линия, който кара само в права линия да му се кефи на 4х4-то.За мен лично истината е в задното и ръчката.Но до някъде сте прави, задното не е за всеки. Ако не си много добър, по - добре Ауди, Мерцедес, автоматиче, куатро, 4матик, кожичка, дрън дрън.Много хора се засегнаха предполагам, но тва е положението.
  • #8
    5 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Да наистина поема го...я дърво, я канафка, я стълб...това са обичайните места за спиране на тези потентни БеЕмВенца. А това, че е 4WD е нож с 2 остриета. Рацерите си мислят, че са в пълна безопасност, понеже колата е натъпкана с електроника и системи за безопасност, но уви законите на физиката няма как да се прескочат. Като се забави за части от сек. включването на 4WD и си вече излетял нанякъде. Доста се изпотрепаха с тези коли не само у нас. Говоря за последни модели с 4WD.
  • #7
    6 rate up comment 10 rate down comment
    Merc ( преди 6 години )
    Мерцедес поведе колоната със спортния 4 matic! Браво на БМВ, че поемат правилният път - вижте последните кадри от клипчето: 2WD, 4WD и sport 4WD.Така може и 700к.с. да поеме спокойно!
  • #6
    8 rate up comment 9 rate down comment
    до Навуходоносор ( преди 6 години )
    Това БМВ с всичките му системи за безопасност и сигурност е много по-безопасно от всички БМВ-та, купувани в ценови интервал - 1000-15000 лева, каквито са 95% от БМВ-тата в България!БМВ не е кола за всеки - за нея трябва да имаш доста добре изградени рефлекси, които не се изграждат с първа кола след шофьорски глокс БМВ E36 със 189 коня...
  • #5
    7 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Добре изглежда и е доста потентно
  • #4
    6 rate up comment 13 rate down comment
    Germany ( преди 6 години )
    Пак ще води статистиката по смъртни случаи
  • #3
    8 rate up comment 15 rate down comment
    Попа ( преди 6 години )
    Че, то като старото бре.
  • #2
    5 rate up comment 11 rate down comment
    Навуходоносор ( преди 6 години )
    Доста животински сили има под капака, дано това да не бъде поредното самоубийствено средство за неразумните младежи...
  • #1
    9 rate up comment 15 rate down comment
    bmw435i ( преди 6 години )
    The big daddy hit again