IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Разкриха новото BMW M5 преди премиерата му (ВИДЕО)

Според последните даннии суперседанът ще развива 680 к.с.

Разкриха новото BMW M5 преди премиерата му (ВИДЕО)

Часове преди официалната премиера на новото BMW M5 в интернет-пространството се появиха снимки и информация за модела. Те бяха публикувани от изданията BMW Blog и Bimmerpost.

Разкриха новото BMW M5 преди премиерата му (ВИДЕО)

Най-мощният седан в гамата на 5-Series е получил редица характерни визуални отличия от стандартния модел. Автомобилът е оборудван с черна решетка на радиатора с хромирани елементи, преработена броня с увеличени въздухопроводи, уникални джанти, под които се виждат „златни” спирачни механизми, спортна изпускателна система с 4 тръби, заден дифузьор и спойлер на багажника.

Разкриха новото BMW M5 преди премиерата му (ВИДЕО)

Най-важното в случая обаче е с каква мощност разполага суперседанът. Според информацията на двете издания, новото BMW M5 разчита на 4,4-литров V8 двигател с 680, а не с 600 к.с., както се твърдеше досега. Това автоматично превръща колата в най-бързият седан на планетата, тъй като се очаква ускорението от 0 до 100 км/ч да отнема 2,9 секунди. А максималната скорост ще бъде като на суперкола – 370 км/ч.

Разкриха новото BMW M5 преди премиерата му (ВИДЕО)

Все още тези цифри не са официално потвърдени от прозводителя. До няколко часа ще стане ясно дали те са верни или не. Така че очаквайте подробности!


Снимки и видео: BMW Blog

 

Тагове: bmw m5
0 от 500
  • #19
    1 rate up comment 4 rate down comment
    re: re ( преди 6 години )
    ее, брадчет! кви трошотки, кви пет лева!? нъл с тебе сме първични мъжкаре - саму каруци, коньове и ръчни камшици признаваме!
  • #18
    3 rate up comment 5 rate down comment
    re ( преди 6 години )
    Братчед, вържи си тойотката някъде да пасе и покрай нея и ти.
  • #17
    1 rate up comment 6 rate down comment
    re: re ( преди 6 години )
    брадчет впрягай коня, давай на ръчнио камшик и хич да не ти пука!
  • #16
    2 rate up comment 8 rate down comment
    Илиев555 ( преди 6 години )
    Не конете са официално 600.А ще има напомпана версия с 680.Но по късно.Там Ще Ускорява Под 3 Секунди. Говори се , че това ще е най бруталното миТова е информация от няколко чужди сайта.
  • #15
    4 rate up comment 6 rate down comment
    re ( преди 6 години )
    Аз колкото съм карал, ти толкова в банята не си влизал, момче. А че състезателите не можели да сменят толкова бързо, мен не ме бърка. Аз не съм пилот и няма да ходя на писта да карам. Мен лично ме кефи ръчката. За задръстванията, кво да кажа друго, освен че не си виждал движение. Карай малко и в Европа. А за пътищата като огледало, не знам. Аз до сега никога не съм я оставял в гаража. Лято, зима все се кара. Има и такива дет не могат да ги изкарат, да. Но и те не ме бъркат.
  • #14
    4 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Новите БМВ-та имат перфектни автоматични скоростни кутии, вие с ръчки ще се занимавате?!Дори пилотите не могат да сменят толкова бързо скоростите като новите автоматици, някакъв пик.льо, който вчера е взел книжка, ще обяснява, че удоволствието било в ръчката.Прав е колегата, който казва за задръстванията - пътувайте по бул. България всяка сутрин и вечер и после няма и да се сети за кола, различна от автоматик!
  • #13
    8 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Задно...ръчка...Откакто си купих кола автоматик, няма да мина на ръчка отновоС тази ръчка в задръстванията в София изперкваш, друго положение няма!Колкото до колите със задно...в градове като Добрич или Силистра, където зимата пътищата са огледало, такива коли може да ги пишеш недвижимо имущество от декември до март месец.
  • #12
    4 rate up comment 11 rate down comment
    re: re ( преди 6 години )
    прав си брадчет! и я веке не моем се кефим на конската талига: как коня подпръцква кат го шибнеш с камшико, как каруцата громоли по камъните...ех!
  • #11
    9 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Най-бързият седан на планетата си остава Tesla Model S с 2.7с 0-100.
  • #10
    5 rate up comment 9 rate down comment
    re ( преди 6 години )
    Обаче, всичко дет го написах долу, губи смисъла си, тъй като след време няма да се кефим на звука на 8-мака примерно, а на тишината. И няма да се кефим на шофирането, а на возенето.Младите да му мислят.