IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Обичаен ден в Русия – самолет се блъска в кола (ВИДЕО)

Инцидентът се е случил в Чечня, има само един леко пострадал

Обичаен ден в Русия – самолет се блъска в кола (ВИДЕО)

Само преди ден ви показахме как бронетранспортьор удари Kia Cee’d в малък руски град. Подобни инциденти са често срещани в Русия, но в новия случай БТР-ът е заменен от лекомоторен самолет.

Обичаен ден в Русия – самолет се блъска в кола (ВИДЕО)

Катастрофата се е случила в село Червльонная, където опит за излитане завърши с удар в паркирана лека кола. Според оцевидци, такива неща не са необичайни за това място и друг път, тъй като пътят често се използва като писта за излитане.

На записа, който беше качен в YouTube, се вижда как самолетът не успява да излети и с пълна скорост се удря в леката кола, която за щастие е празна. Секунда преди сблъсъка пилотът на машината успява да скочи. Пишман-летецът е откаран в болница с наранявания, а по-късно става ясно, че няма опасност за живота му и ще се възстанови напълно.

Местните правоохранителни органи водят разследване на инцидента, като вече обявиха, че летецът ще бъде подведен под съдебна отговорност, като го грози сериозно наказание.


Снимка и видео: YouTube

 

0 от 500
  • #1
    8 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Всички българи ненавиждат Европа и ухажват Русия ноооо всички отиват в Европа да работят а не в Русия .... защото е същата помия като тук и видеото много добре показва това