IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Обичаен ден в Русия – самолет се блъска в кола (ВИДЕО)

Инцидентът се е случил в Чечня, има само един леко пострадал

Обичаен ден в Русия – самолет се блъска в кола (ВИДЕО)

Само преди ден ви показахме как бронетранспортьор удари Kia Cee’d в малък руски град. Подобни инциденти са често срещани в Русия, но в новия случай БТР-ът е заменен от лекомоторен самолет.

Обичаен ден в Русия – самолет се блъска в кола (ВИДЕО)

Катастрофата се е случила в село Червльонная, където опит за излитане завърши с удар в паркирана лека кола. Според оцевидци, такива неща не са необичайни за това място и друг път, тъй като пътят често се използва като писта за излитане.

На записа, който беше качен в YouTube, се вижда как самолетът не успява да излети и с пълна скорост се удря в леката кола, която за щастие е празна. Секунда преди сблъсъка пилотът на машината успява да скочи. Пишман-летецът е откаран в болница с наранявания, а по-късно става ясно, че няма опасност за живота му и ще се възстанови напълно.

Местните правоохранителни органи водят разследване на инцидента, като вече обявиха, че летецът ще бъде подведен под съдебна отговорност, като го грози сериозно наказание.


Снимка и видео: YouTube

 

0 от 500
  • #11
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Коста Паница ( преди 6 години )
    е участник в Сръбско-турската война, Руско-турската война (1877 1878), опълченец-поборник, български офицер, майор. Герой от Съединението на Княжество България и Източна Румелия и Сръбско-българската война, деец на Македоно-одринското революционно движение, един от строителите на армията на България .
  • #10
    0 rate up comment 1 rate down comment
    До Истината ( преди 6 години )
    Ами за последните 20 години с ресурсите от Русия имаме една интересна компания-анклав Лукойл, които, както миналата година стана ясно, не са плащали данъци в България от началото на съществуването си. Имаме едни странно консолидирани цени на горивата и цакаме милиарди за несъществуваща ядрена централа. И това при положение, че имахме правно основание да не ги платим...
  • #9
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Истина ( преди 6 години )
    Много българи не са русофили просто избират по-малкото зло, с което мислят че могат да се справят по-лесно. Истината е че имперсите държави са едни и същи, Американци, Агличани, Руснаци ... няма значение за нас, трябва да се научим да се възползваме максимално от тяхните интереси и да може да ги заменим когато достигнем един връх и го заменим с по-висок. Реално трябва да намерим златната среда, ресурсите от Русия с инвестициите от Америка и отговорността от Германия както и много полезни неща+
  • #8
    2 rate up comment 1 rate down comment
    За Стамболов ( преди 6 години )
    На 3/15 юли 1895 г. Стефан Стамболов е жестоко посечен на улицата от Михаил Ставрев Хальо и други македонстващи, близки до Наум Тюфекчиев[41], и след три дни умира от раните си. Повод за убийството му е отмъщение за смъртта на Коста Паница бивш съратник на Стамболов, който със съдействието на Русия прави опит за военен преврат и в резултат е екзекутиран. Стамболов е нападнат два дни преди делегацията за помирение с Русия да бъде приета от Николай II.
  • #7
    6 rate up comment 6 rate down comment
    До Д ( преди 6 години )
    Историята ти е чужда.Русия дава всичко но господарите от Запада не, разбира се в полза на Турция.Стамболов предава Старозагорското въстание , бяга от Априлското-още преди да е почнало. Убит е от българи,които са се били за България докато той се е крил.Отива при султана и иска да върне България към Турция.Тоест той е туркофил със Стокхолмски синдром, така са русофобите.Нищо вярно не си написал. Русия плаща за Независимостта на България.Само туркофилията е обяснение за омразата към Русия.
  • #6
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    "Москва, пии си спирта редовно "Наркоман друсай си редовно и продължавай да си мислиш,че това го има само в БГ и РФ.
  • #5
    13 rate up comment 6 rate down comment
    Д ( преди 6 години )
    Руснаците са отнели от България Македония и Добруджа. Били са против Съединението. Организирали са абдикацията на Батенберг, убили са един от най-добрите ни държавници - Стамболов. След Освобождението са целяли създаването на Заддунайская губерня, но не и самостоятелна държава България със самостоятелна църква. България е, може би, единствената или част от 2-3-те бивши социалистически страни, които все още гаснат по Русия и това е необяснимо. НЕОБЯСНИМО!
  • #4
    3 rate up comment 2 rate down comment
    ало ( преди 6 години )
    Летецът не успява да скочи а просто изхвърча при удара. Няма колан, няма каскии...руска работа!
  • #3
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Москва, пии си спирта редовно и проблемите ти изчезват Несъм видял самолет да каца на пътя но пък виждам да карат в насрещното , да карат пияни , карат без книжка , да карат с неизправни автомобили ..... също като в Русия
  • #2
    5 rate up comment 8 rate down comment
    Москва ( преди 6 години )
    Къде си виждал в България самолет да каца на път?Няма самолети,няма и пътища, май не е същото.