IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes научи S-Class сама да излиза от завода (ВИДЕО)

В Зинделфинген стартира производството на обновения седан

Mercedes научи S-Class сама да излиза от завода (ВИДЕО)

Обновеният Mercedes-Benz S-Class сам ще може да напуска завода, след като бъде напълно сглобен. Това става ясно от видео, публикувано от компанията и посветено на старта на производството на най-новата версия на лимузината.

Mercedes научи S-Class сама да излиза от завода (ВИДЕО)

На записа се вижда, че седанът напълно самостоятелно маневрира, ускорява и спира, като преодолява всички препятствия по пътя си. От компанията-производител твърдят, че автомобилът е изминал сам около 1,5 км – от зоната за финалното оглеждане на току-що произведени коли до товарната площадка извън самото предприятие в Зинделфинген.

Mercedes научи S-Class сама да излиза от завода (ВИДЕО)

През цялото време в седана се е намирал един от членове на Управителния съвет на Mercedes-Benz – Маркус Шафер. Той обаче седи на мястото на пътника до шофьора и само се вози, без да влияе по никакъв начин на управлението.


От компанията не разкриват подробности за системата за автономно придвижване, с която е оборудван моделът. Обновената S-Class дебютира през април 2017 г., като получи козметични промени във външния вид, както и автопилот за движение по шосе и система за автоматично придвижване. Освен това беше модернизирана и гамата двигатели за модела.

Снимка и видео: Mercedes-Benz
 

 

Тагове: mercedes-benz s-class
0 от 500
  • #1
    14 rate up comment 12 rate down comment
    Младен ( преди 6 години )
    К'ъф *** ще ядът всички с тая глупост наречена автономни автомобили....Представям си как би работило нещо такова в БГ