IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Собственици избраха най-качествените автомобили

Победител в класацията на AutoPacific е Genesis G90

Собственици избраха най-качествените автомобили

Популярната северноамериканска агенция AutoPacific обяви победителите в конкурса „Vehicle Satisfaction Awards”, който се провежда за 21-а поредна година. В него собствениците определят сами най-качествените автомобили на пазара в САЩ.

Собственици избраха най-качествените автомобили

През тази година са допитани общо 54 000 души, които е трябвало да оценят колите по 54 параметра. Според организаторите на конкурса, това дава ясна представа за безопасността и качествата на автомобилите, продавани на американски пазар от гледна точка на техните потребители.

Съгласно събраните данни, най-висока оценка получава премиум-седанът Genesis G90 (на първата снимка). Моделът от луксозния бранд на Hyundai печели наградата в основната категория „Most Satisfying Vehicle Overall”. Призът за най-качествен премиум-производител е за американската марка Lincoln, а в масовия сегмент печели друг местен бранд - GMC.

Собственици избраха най-качествените автомобили

Победители в отделните сегменти са Genesis G90, Volvo S60/V60, Nissan Maxima, KIA Cadenza, KIA Optima, MINI Clubman, Honda Civic, Nissan Versa, Porsche 911 и Dodge Challenger, които получават най-много точки от участниците в гласуването.

Що се касае до любимите на американците сегменти на пълноразмерни автомобили, при пикапите печелят Nissan Titan, Ford F-Series Super Duty и Honda Ridgeline. При всъдеходите най-високи оценки за качество получават Lincoln Navigator и GMC Yukon XL.

Собственици избраха най-качествените автомобили

В класа на кросоувърите лидерските позиции са за Jeep Grand Cherokee, Porsche Cayenne, Lexus RX, Ford Flex, Nissan Murano, Nissan Rogue и KIA Sportage. Най-качественият миниван е Chrysler Pacifica.

Снимки: Hyundai, Lincoln, GMC

Тагове: autopacific genesis g90
0 от 500
  • #24
    3 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Колкото и да дъвчете темата, класацията казва кой е номер едно. Баста, въшльовци!
  • #23
    5 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Японските са по качествени от немските
  • #22
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Браво, пич. Тва се опитвах да обясня на жълтурите.
  • #21
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Добре де, изтриха ми коментара.Смешен оризарник, да те светна, че САЩ бълват повече CO2 от колкото целия ЕС.И колкото и технологични да са и японците и американците, коли не могат да правят. Село, селооо. Колкото и да плямпаш все си смешен.
  • #20
    7 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Я да извадим най- технологичните компании :Google, apple, Intel, Qualcomm, Tesla, Facebook, Panasonic, Sony и т.н. - В топ 10 няма немски в нито една класацияКакви технологии бълнувате изобщо?Качество на автомобилите? Ок в тоя същия комедиен сайт отворете статистиките от сервизите - за двигатели на 1во място по качество са японските следвани от американските, а ауди на дъното?То бива да сте надишани със сажди ама вашето граничи с олигофрения.
  • #19
    1 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тоя па ***, ускорява сама само ако си *** и настискаш "неволно" газта.Тесла е най-технологичния автомобил - признато от много по-умни и навътре в нещата специалисти. Тесла има най-добрия филтър - незнам на какво мирише в твоята селска немска ***.Погледни в реално времене стойностите на атм. въздух в американските и немските градове и въпреки, че американските са по-големи те са по-чисти и страдат от по-малко дихателно проблеми.Селянина тръгнал да ми обяснява - ***.
  • #18
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Претенциозността колата ти сама да ускорява и да се блъска в стени.Претенциозността да ти мирише на евтина разграждаща се пластмаса.Претенциозността да се правиш на еко-настроен, а всъщност да си най-големия замърсител.Най - добре отиди в някое основно даскало и обяснявай там на първолаците.
  • #17
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Апък такива тикви като вас си мислят, че някой им вярва на свободните съчинения.
  • #16
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Претенциозността да няма дефекти, за да не те съдят, претенциозността да не е висока цената ( която е в пъти по-ниска от цените на авт. в Европа ). Претенциозни са и от към сервизна база и обслужването на клиентите. Само тикви, като вас си мислят, че Германия движи света. Япония и САЩ са големите двигатели и иноватори в света в момента. Скоро и Китай ще застане редом до тях, но германците ще си останат дебели шваби с пожълтели мустаци оригващи се и пърдящи на бирфестовете.
  • #15
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тоя е много зле. :ДПретенциозността на един дебел американец - да е автоматик.