IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 евтини решения на досадни проблеми в автомобила

Как да спрем запотяването на стъклата и защо трябва да паркираме на изток?

Автомобилите са създадени, за да работят в полза на хората и да удовлетворяват възможно най-голяма част от техните нужди. Разбира се, във всеки от тях има известни компромиси, а понякога производителите умишлено пропускат някои удобства, за да намалят цената. Именно тук идва мястото на хитроумните решения, които правят живота ни с колите по-лесен и приятен. За щастие не е необходимо да измисляме топлата вода, а само да се доверим на опита на тези преди нас.


10 евтини решения на досадни проблеми в колата (ГАЛЕРИЯ):



 

0 от 500
  • #2
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Карам една Алмера Тино и ти гарантирам, че имам повече места за разни работи. На таблото дори има с капак, под седалките има чекмеджета а под задните има цели тайници. Трябваше да чета упътването, за да открия всички места където можеш да сложиш нещо.
  • #1
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    карам един фиат Пунто и едно от малкото неща които ми харесат са 10-ките местенца за вещи , съмнявам се да има много автомобили с токова "джобчета".