IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Alfa Romeo се отказва от бъдещи MiTo и Giulietta

Двата модела няма да получат наследници, но засега производството им продължава

Alfa Romeo се отказва от бъдещи MiTo и Giulietta

Най-малките модели с предно предаване на Alfa Romeo – MiTo и Giulietta, няма да получат наследници. Това обяви пред журналисти шефът на компанията Рид Биглънд по време на автосалона в Женева.

Alfa Romeo се отказва от бъдещи MiTo и Giulietta

Тривратият MiTo излезе още през 2008 г., а петвратата Giulietta – се появи през 2010 г. Двата автомобила бяха разработени иззключително за Европа, още преди на шефовете на Alfa Romeo да им хрумне идеята да се опитат да завладеят пазарите в Северна Америка.

Рид Биглънд призна, че качеството на тези два автомобила е много по-ниско от това новите модели Giulia и Stelvio. В компанията са на мнение, че модернизацията на MiTo и Giulietta е напълно излишна, тъй като сегментът на компактните, но скъпи автомобили, е доста малък.

Все пак засега производството на двата хечбека ще продължи, но вероятно ще е в по-малки количества. В Alfa Romeo ще се съсредоточат най-вече върху новите си модели, като първият от тях ще бъде кросоувър, който ще е по-малък от Stevio.

Снимка: Alfa Romeo
 

0 от 500
  • #8
    5 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    "окачването е супер евтино и елементарно"Именно и се прави 3 пъти по често. Имам приятели с Алфи, дават 2-3 пъти повече пари от мен за поддръжкаВътре тесни, отзад също. Не, мерсиСъдейки по ника ти, си от сектантите
  • #7
    25 rate up comment 6 rate down comment
    Alfista ( преди 7 години )
    Добре де ха сега ми кажете кое не е здравото във Митко,и Джулиета ,двигателите ли,кутиите ли,окачването е супер евтино и елементарно,електрониката е на ниво,кормилното управление функционира без проблем,за ръжди по купето нещо да кажете,кое,кое е кекавото?Дайте факти относно качеството на това което изброявам.Какво ми ги хулите само нонстоп,простия голф6/7 по ли е здрав а ?
  • #6
    6 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    "Само с факти говоря не с глупости "Напротив, говориш глупости. Нито са по-надеждни, нито по-евтини, за красиви е спорен въпросът. Фактите са че не се продават добре. Брера ми харесва, Мито не и тн.
  • #5
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Мениджърите на Алфа са *** от край време.Имат заложби имат техника, дори слепи последователи имат, колите вървят, темпераментни са.И толкова. Калпавото качество убива всичко.Мито беше симпатично ,Жулиета и тя,какво пречеше да са направени качествено.Всичките им модели така пропадат.Високи цени и калпава сглобка.За вървеж,имат го.Оставиха в забвение нови разработки за мотори..а техническ ирешения имат .Мениджърите трабва да се изтребят.
  • #4
    7 rate up comment 18 rate down comment
    До долния ( преди 7 години )
    Ти добре ли си,или просто не разбираш от автомобили!? Няма класация, било в САЩ,Европа или където и да е по света,в която дериватите на ФСА да не са окупирали последните места по надеждност. Най-често в компанията на Митсубиши и Рено. Хайде да почетеш малко преди да пишеш глупости.
  • #3
    5 rate up comment 24 rate down comment
    Жалки фЕатаджии! ( преди 7 години )
    Никой не иска скапаната техника на Фиат,облечена в по-лъскави дрешки!
  • #2
    13 rate up comment 11 rate down comment
    KR ( преди 7 години )
    "Рид Биглънд призна, че качеството на тези два автомобила е много по-ниско от това новите модели Giulia и Stelvio. " Ето ти отговор на въпроса защо не се продават толкова.Аз лично не ги намирам за нещо особено като визия.Виж 159-ката ми харесва,Брерата е изключително красив автомобил,но тези двата не впечатляват особено,нямат агресивната визия типична за Алфите.
  • #1
    30 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Мито и джулиета са много красиви. Защо не се купуват? Ами хората купуват грозни патета като ауди а1? Винаги съм се чудил. Винаги съм се обръщал зад алфа ромео