IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Германските коли бяха признати за най-добри в САЩ

В класацията на потребителите лидер е Audi, следван от Porsche и BMW

Германските коли бяха признати за най-добри в САЩ

Три германски марки оглавиха ежегодната класация на Consumer Reports за най-добрите автомобили, предлагани на пазара в САЩ. Първото място е за Audi, а след това се нареждат Porsche и BMW, сочи публикуваният от организацията рейтинг.

Германските коли бяха признати за най-добри в САЩ

В първата десетка място са намерили само два американски бранда. На осма позиция се нарежда производителят на електромобили Tesla Motors, а на десето е марката Buick, която е част от концерна General Motors. На последното, 31-о място, в рейтинга е класиран Fiat.

Германските коли бяха признати за най-добри в САЩ

Авторите на класацията съобщават, че отличното представяне на европейските производители се дължи най-вече на подобрената надеждност на техните автомобили. Добри резултати показват и японските марки – Lexus, Subaru, Mazda и Honda са намерили място в Топ 10, но пък Toyota за първи път отпада от десетка и вече е на 11-а позиция.

От Consumer Reports обявиха и резултатите от гласуването на потребителите в 10 отделни категории.

Субкомпактен автомобил - Toyota Yaris

Компактнен автомобил - Chevrolet Cruze

Средноразмерен седан – Kia Optima

Голям седан - Chevrolet Impala

Компактен хибрид - Toyota Prius

Малък кросоувър – Subaru Forester

Среднораздмерен кросоувър - Toyota Highlander

Премиум-кросоувър - Audi Q7

Спортна кола - Mazda MX-5

Компактен пикап -  Honda Ridgeline

Снимка: Audi

Тагове: consumer reports
0 от 500
  • #36
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Fury ( преди 7 години )
    да допълня, че каква кола ще си избереш е вътрешно чувство, бих казал любов. Изобщо не ме интересува нечие мнение - Голфът или Астрата или БМВ 1 в пъти повече ми харесват от всяка тойота или мазда. Ами погледни Приуса или Марая, ами то е отврат! Така,че като ти харесва Тойотата - карай си я, аз не те карам да харесваш моята Астра, важното е аз да си я харесвам!
  • #35
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Fury ( преди 7 години )
    Изобщо не ме интересува кой потъва и кой ще печели повече, но в резултат на твоята негативна кампания май ще започна да се оглеждам за голф! Досега съм имал опели -2, БМВ-2, рена но фолксваген не. Сега ще се насоча към тази "потъваща" марка. Благодаря:))
  • #34
    6 rate up comment 2 rate down comment
    странно ( преди 7 години )
    Автора дали е видял какво публикува и какво е писал? Защото аз виждам, че приложената графика показва друго. Срещу оценката има линия която води към марката. На нея виждам че зелената линия на оценка BETTER водят към LEXUS, PORSCHE, TESLA и CHRYSLER
  • #33
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    VAGи,кажи си алгоритъма и логиката на пресмятане да ги чуем, че стана много интересно! Значи викаш има някакъв алгоритъм, чрез който без да спечелиш нито една категория в общото класиране да си на първо място. Хахахаха, ти наистина си за Карлуково...Кажи все пак за алгоритъма хахаха...Колко пари са алгоритмували, за да има подобно заглавие и евентуално класация...
  • #32
    7 rate up comment 4 rate down comment
    re ( преди 7 години )
    Volkswagen все повече потъват.Това е реалността.Няма да ви соля повече раните, че трудно го преживявате, знам. Понякога истината "понагарча".
  • #31
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Зна ли ритнатата немска каска какво е SCUDERIA FERRARI?
  • #30
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Tойота мнного качествен автонмобил.Мазда също.
  • #29
    4 rate up comment 6 rate down comment
    до Аут0к0медиА ( преди 7 години )
    Приятелче, нито имаш логиката, нито метода, нито алгоритъма на пресмятане на резултатите. И ако не можеш да си представиш как можеш да не печелиш в нито едно категория но да си на първо място в класацията, без да е манипулирана, ти определено не си от тези с акъл в главата. Нищо лично, но МИСЛИ преди да изказваш мнение за умствения капацитет на околните
  • #28
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 7 години )
    "Най - продаван автомобил в Япония - VW Golf - доста срамно, а ?"Ха-ха, ВАГи, как е там в паралелната реалност след като Хитлер спечели втората световна?
  • #27
    11 rate up comment 4 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 7 години )
    Хех, това заглавие някъв виц ли е? Я малко факти: Лексус продава 2 пъти повече от Алди в САЩ, а Тойота - 5 пъти повече от ФВ, и в двата случая на сравними цени. Та как точно немските коли били признати за "най-добри" от американците?? Явно не от американците които и купуват коли, а от американците списващи някакви си списания.. Голяма новина.