IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В САЩ откриха Toyota Tacoma с пробег 1,6 млн. км

Собственикът на автомобила получи безплатно чист нов пикап

В САЩ откриха Toyota Tacoma с пробег 1,6 млн. км

Американски дилър на Toyota подари на свой клиент чисто нов пикап Tacoma в замяна на неговата стара машина от съдия модел, чийто пробег е 988 345 мили (близо 1,6 млн. км). Това съобщи изданието Reddit.

В САЩ откриха Toyota Tacoma с пробег 1,6 млн. км

Автомобилът е със забележими повреди по каросерията, но технически се намира в добро състояние. За цялото си съществуване пикапът не е претърпял сериозни ремонти, като единствено е сменен кардановия му вал. Това е станало при пробег от 600 000 мили (965 000 км).

Всички останали системи, включително двигателят и климатикът, работят нормално и не са ремонтирани никога. Освен това автомобилът на два пъти успешно е преминал тестове за нивата на вредни емисии.

Дилърът, който е продал пикапа на клиента преди 17 години, смята да го възстанови и да го изложи в своя шоу-рум. Това е вторият подобен случай в САЩ за последната година, след като през 2016 г. собственик на Toyota Tundra с пробег 1 млн. км. получи безплатно чисто нова машина от същия модел в замяна на своята.

Снимка: Reddit

Тагове: toyota tacoma
0 от 500
  • #14
    12 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Кварталния магазин може да ти е на 30 километра само в Чукотка. София - площ 500 кв.км. 1,3 млн. население. Ню Йорк 1200кв.км. население 8 милиона. Ха сметни къде има повече магазини при много по-голяма гъстота на населението в Ню Йорк. Вашингтон пък е малко над 100кв.км. Чикаго е горе долу като София само, че с двойно по-голямо население. Тия легенди за обширните прерии, и как американците по филмите пътуват с колите между щатовете са пълен шит. В САЩ масово хората ползват самолет. Такива по 30км. до магазина някой те е взел за канарче. А и американците пазарят веднъж седмично от магазина пълнеийки колите догоре, само, че това не го дават по филмите и не го знаеш.
  • #13
    13 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Тоя Трабант си го бутал 2 милиона километра да запали! Иначе е на реални 5000-6000км. на собствен ход. Чисто нов, много малко употребяван! :)))
  • #12
    6 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    глупости на търкалетааз имам трабант на 2 милиона кми кво ?
  • #11
    41 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Не виждам какво толкова се е случило.Просто още една Тойота на 1 600 000км
  • #10
    27 rate up comment 8 rate down comment
    I drive Honda ( преди 7 години )
    A така, пак японски победител!Вагонетки волфсбургски, БМВ-та....къде сте?
  • #9
    30 rate up comment 5 rate down comment
    до долния ( преди 7 години )
    ти знаеш ли, че в Америка само кварталният ти магазин е на 20-30 км.Работата ти може да е и на повече от 100.Ако целия метрополис на Лос Анджелис се наложи на България ще е град от Сливен - Слънчев бряг - Царево и Елхово....
  • #8
    19 rate up comment 8 rate down comment
    Облечен фаджия ( преди 7 години )
    Das *** :))
  • #7
    15 rate up comment 25 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Многжо *** реклама, още като се види външния вид на колата и става ясно, че в такова състояние, няма как да мине годишния технически преглед. Изобщо няма мигач, фара залепен със скоч. Всичко като в Американска реклама. Само, че може да излъже само американци от гетата. Дори самото постижение е прекалено, това значи по 100000 км. годишно. или по 300 километра на ден, абсолютно всеки ден от 365-те в годината без почивен ден и то 17 години. Това си е 3-4 часа прекарани в шофиране абсолютно всеки ден за 17 години. Много малко вероятно ми изглежда.
  • #6
    17 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Между мили и километри има разлика, а и е важно с колко ремонти се прави това нещо. Както видяхме в една друга подобна статия за стар мерцедес Е класа от 80-те ремонтите и обслужването му бяха излезли над 100 000 евро за целия този пробег.
  • #5
    16 rate up comment 9 rate down comment
    Миро ( преди 7 години )
    Браво, айде стига е минавал метър с ремонтите. Как така ще кара цял живот една кола и нищо няма да снася, нито на банки, нито на сервизи... Трябваше преди да му дадат нова тойота да пробват дали няма се навие на нов фият -крайслер та да компенсират тия загуби за индустрията дето е натрупал с тези 1 500 000 извън схемата.