IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Живи легенди: 11-те най-бързи серийни коли на Honda

От класическия Civic Type R до разработената от Aйртон Сена Honda NSX

Стартирала през 30-те години като скромен гараж за производство на бутални пръстени, компанията Honda още през 2016 продаде 100-милионния автомобил в своята история. Това ни накара да се сетим за богатото наследство, което японската компания ни завеща, що се отнася до спортните модели. Разбира се, за изминалите 83 години Honda е произвела толкова атрактивни автомобили, че е трудно човек да сведе бройката само до 11 - което обяснява и липсата на някои изявени легенди. И така, представяме ви 11-те живи легенди на Honda, сред които ще откриете както екзотични суперавтомобили, така и хотхеч модели, които могат да засрамят почти всеки до вас на светофара.


11-те най-бързи Honda в историята (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #24
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Х ( преди 3 години )
    Honda prelude???
  • #23
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Вен ( преди 3 години )
    Само не знам защо липсва най-чистокръвния Type R, а именно FD2
  • #22
    3 rate up comment 37 rate down comment
    Жълтеницата ( преди 3 години )
    Толкова много дървета че чак гора се е получила. *** може би не са най смотаните оризарски коли но реално са далеч под средното световно ниво
  • #21
    28 rate up comment 0 rate down comment
    dakk ( преди 3 години )
    ..една бензиностанция около Пазарджик , и какво да видим Хондата е спряна там.Слизаме четеримата от Аудито и започваме да я оглеждаме и всеки цъка с език , и всеки ръси акъл защо и как ни е задминала тази Хонда.В този момент от бензиностанцията излиза една мадама и я отключва и ние ни ума ни дума ха-ха.Качва се пали и като я засука на макс обороти да я цеди това момиче душата ни напълни.Страхотни автомобили са , само това че са самостоятелни до ден днешен говори много за това , което могат.
  • #20
    19 rate up comment 1 rate down comment
    dakk ( преди 3 години )
    В Сливен имаше един NSX 1 преди години , червен уникален автомобил , красота отвсякъде.А пак преди доста време отиваме до София и сме с едно 2.5 дизел А8 , те мисля бяха 180 к.с. и го кара един приятел с 160 - 170 но се вижда че не остава още много и зад нас една черна точка ни настига а то Civic Type R 2007-10 та и ни подмина все едно сме спрели.До шофьора момчето му вика давай , ква е таз калинка ние с А8 а този бръмбар да го минеш.Естествено Хондата изчезна.Вече не си спомням но спираме на ..
  • #19
    15 rate up comment 0 rate down comment
    Японеца ( преди 3 години )
    Всички Type R, са добро попадение на Хонда!
  • #18
    1 rate up comment 39 rate down comment
    Факт! ( преди 3 години )
    Мегана ги къса тея на поразия.
  • #17
    36 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    В Щатите има поговорка.Каквато и кола да караш винаги ще се намери една тунингована Хонда която,ще те изпревари.
  • #16
    23 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Не бате, ти искаш да видиш чалга от японец, но такова чудо няма.Кой ти каза,че няма?Напоследък едни мазни *** разкарват из Добрич един ГТР и една Панамера и от двете коли музиката са мазни *** кабадани.Направо ми става лошо като ги видя.Кой Господ им дава право да осират така две наистина екзотични машини?Това само в България може да стане.Мазен сач да седи в ГТР и да слуша "шееес,шееес,шееес"
  • #15
    18 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Най-бързата кола на ВАГ е по-бавна от най-бавната кола на ВАГ.Муахахахаха