IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Живи легенди: 11-те най-бързи серийни коли на Honda

От класическия Civic Type R до разработената от Aйртон Сена Honda NSX

Стартирала през 30-те години като скромен гараж за производство на бутални пръстени, компанията Honda още през 2016 продаде 100-милионния автомобил в своята история. Това ни накара да се сетим за богатото наследство, което японската компания ни завеща, що се отнася до спортните модели. Разбира се, за изминалите 83 години Honda е произвела толкова атрактивни автомобили, че е трудно човек да сведе бройката само до 11 - което обяснява и липсата на някои изявени легенди. И така, представяме ви 11-те живи легенди на Honda, сред които ще откриете както екзотични суперавтомобили, така и хотхеч модели, които могат да засрамят почти всеки до вас на светофара.


11-те най-бързи Honda в историята (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #4
    40 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    E 46 на Боровец щял да иСкарва Новата година! Каймака на обществото! По-добре се върни в първи клас и този път внимавай какво се опитват да ти налеят в главЪтЪ! Баровец на Боровец с Ауди Ес 8 от 97-***! ***! Смения я вече тая кошница на 20 години, че не те виждам с какъв акъл се хвалиш!
  • #3
    10 rate up comment 63 rate down comment
    Подбор ( преди 7 години )
    Само първият и последният автомобил представляват интерес и имат стойност в автомобилния свят. Останалото са сенокосачки. И не е верно,че Хонда е най- бързият хотхетч на Ринга. Голфът е!
  • #2
    31 rate up comment 2 rate down comment
    5 -итров ( преди 7 години )
    до е46горе има сняг, не е за е46
  • #1
    31 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Да не забравиш синтетиката...